Obnoviť stránku

Vigan VNO1

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vigan VNO1

Elektronický čistič okien Vigan VNO1 sa stane nenahraditeľným pomocníkom v každej domácnosti. Vďaka nemu sa neobľúbené umývanie okien, stane rýchlou a ľahkou činnosťou. Prístroj ponúka široké využitie pri čistení všetkých hladkých povrchov – štandardné aj strešné okná, kachličky, dlaždice, zrkadlá, výlohy, sprchové kúty, stoly či hladké pracovné dosky. Vigan VNO1 využijete napr. aj pre vysatie vyliatych tekutín. Vďaka nízkej hmotnosti, iba 440 gramov a ergonomickému vyhotoveniu sa sním ľahko manipuluje. Už si nebudete musieť namáčať ruky v saponátoch, či zdĺhavo leštiť sklo pre perfektný výsledok.

Kľúčové vlastnosti čističa okien Vigan VNO1

  • Doba prevádzky až 35 minút
  • Šírka záberu 28 cm
  • Bohaté príslušenstvo
  • Nízka hmotnosť
  • Objem nádržky na špinavú vodu 50 ml
  • Možno využiť aj pre vysatie rozliatych tekutín

Čistič s dlhou výdržou

Integrovaný Li-Ion akumulátor s kapacitou 2000 mAh sľubuje prevádzku až po dobu 35 minút. Ak čistič Vigan VNO1 plne nabijete, tak umyjete okná aj vo veľkom dome s rozlohou až 90 m2. Plné nabitie prístroja zaberie iba 2 hodiny. O stave nabíjania budete informovaný prostredníctvom svetelnej indikácie. Objem nádržky pre špinavú vodu činí 50 l a je vybavený vypúšťacím otvorom a gumovou krytkou. Odsávanie po celej šírke stierky zabezpečuje, že nedochádza k odkvapkávaniu špinavej vody.
V balení nájdete saciu hubicu s gumovou stierkou s dĺžkou 28 cm, nádobu s rozprašovačom s objemom 300 ml pre saponátový roztok, plastový mop (nadstavec) s textilnou poduškou pre dokonalé predumytie. Samostatne potom môžete dokúpiť teleskopickú tyč s dĺžkou nastavenia od 56 do 120 cm.
Doplňujúce informácie:
Napájanie:DC 5 V, 1A, 10 WAdaptér AC 100 – 240 V, 0,2A, 50/60Hz, DC 5V 1A
Hmotnosť:
0,44 kg bez adaptéra
Hlučnosť:
50 dB
Krytie:
IPX4
Rozmery:
280 × 320 × 78 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádrže 300 ml
Hmotnosť 440 g
Výdrž batérie 35 min
Kód:  VIGVN010
Produktové číslo:  769-462

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19