Obnoviť stránku

VICHY Slow Age 50 ml

5 11 hodnotení
40,90 €

VICHY Slow Age 50 ml

Denný pleťový krém Slow Age od prvotriednej značky VICHY je luxusný kozmetický prípravok určený pre ženy, ktorý spomaľuje vznikajúce prejavy starnutia pleti a bojuje proti jej nedokonalostiam.Vyhladzuje jemné linky a vrásky, zjednocuje pokožku a redukuje tmavé škvrny. Sťahuje póry a navracia pleti jej pevnosť. Chráni ju pred vonkajšími vplyvmi, ako je znečistenie, stres, únava, UV žiarenie či nevyvážená strava.
Krém pleť regeneruje a urýchľuje obnovu buniek na jej povrchu. Dodáva jej potrebnú hydratáciu. Jeho zloženie je obohatené o antioxidačný extrakt z koreňov Baicalinu, Bifidus získaný z probiotík a minalizujúce termálnu vodu Vichy. Jemná textúra krému sa rýchlo vstrebáva a zanecháva príjemný pocit. Prípravok je hypoalergénny, neobsahuje parabény. Rozmaznávajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou tohto prvotriedneho krému, aby dlho zostala svieža, rozjasnená a zdravá.

Aktívne látky:

  • antioxidačný extrakt z koreňov Baicalinu vyniká svojimi mimoriadnymi antioxidačnými vlastnosťami
  • posilňujúci Bifidus získaný z probiotík podporuje ochrannú funkciu pokožky, znižuje jej suchosť a citlivosť
  • mineralizujúca termálna voda Vichy vďaka bohatému a vyváženému obsahu minerálov posilňuje, regeneruje a obnovuje rovnováhu pH pleti

Účinky:
Výsledkom pravidelnej aplikácie pleťového krému je vyhladená, pevnejšia a zjednotená pleť, bez viditeľných vrások. Nádherne rozjasnená, dokonale hydratovaná, pôsobiaca zdravým a mladším dojmom. 

Použitie:
Každý deň ráno naneste prípravok na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemne vmasírujte. Vyhnite sa kontaktu s očami a očným okolím.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre citlivú pleť. 
Zloženie:
aqua (water), homosalate, octocrylene, glycerín, etylhexyl salicylate, bifida ferment drievko, silica, alcohol denat., Butyl methoxydibenzoylmethane, dimethicone, izopropyl lauroyl sarcosinate, Styrene / acrylates copolymer, peg-100 Stearate, glyceryl Stearate, tocopherol, synthetic wax, peg-8 laurate, ci 14700 / red 4, Stearic acid, dicaprylyl carbonate, stearyl alcohol, dimethicone / vinyl dimethicone crosspolymer, trietanolamín, myristic acid, myristyl alcohol, sodium benzoate, palmitic acid, Phenoxyethanol, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, askorbyl Glucoside, disodium EDTA, capryloyl Salicylic acid, caprylyl glycol, xanthan gúm, Scutellaria baicalensis extract / Scutellaria baicalensis root extract, t -butyl alcohol, cetyl alcohol, parfum / fragrance

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Proti pigmentovým škvrnám, Lifting a spevnenie, SPF faktor, Ochrana proti vonkajším vplyvom

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Objem 50 ml

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  KSPL2014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3337875552066
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19