Obnoviť stránku

VICHY Normaderm Gél 400ml

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICHY Normaderm Gél 400ml

Čistiaci gél Normaderm od prvotriednej kozmetickej značky VICHY je špeciálne určený na starostlivosť o zmiešanú a mastnú problematickú pleť so sklonmi k tvorbe akné. Hĺbkový čistiaci gél účinne zbavuje pleť všetkých nečistôt, prachu, prebytočného mazu a ďalších znečisťujúcich látok, ktoré môžu upchať póry a viesť k akné. Do hĺbky čistí a sťahuje zanesené a rozšírené póry, začervenanie, pupienky alebo nepravidelný povrch pleti. Čistiaci gél vašu pleť dokonale upokojuje a zanecháva ju krásne vyhladenú a jemnú, žiariacu zdravým vzhľadom.
Textúra gélu sa dobre nanáša, vzniknutá jemná pena zabraňuje vysušovaniu pleti a navodzuje príjemný pocit sviežosti. Prípravok je hypoalergénny, čo znamená, že minimalizuje alergické reakcie, a nekomedogénny tj. neupcháva póry. Je vhodný na každodenné použitie. Neobsahuje alkohol a parabény. Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť, aby bola zdravá a krásna.

Aktívne látky:

  • kyselina glykolová a kyselina salicylová, ktoré odstraňujú odumreté bunky a čistia upchaté póry
  • termálna voda z Vichy, ktorá je vďaka obsahu 17 minerálnych a 13 stopových prvkov najviac mineralizovanou vodou, má na pleť upokojujúci účinok. Znižuje prejavy štípania, svrbenia a pálenia, chráni pleť pred účinkami voľných radikálov

Účinky:
Pravidelnou aplikáciou lieku po dobu najmenej 4 týždňov dochádza k zlepšeniu stavu pleti, príznaky problematickej pleti sú viditeľne zredukované. Pleť je zdravšia, hladšia a rovnomernejšia, pôsobí sviežim dojmom.

Použitie:
Aplikujte prípravok pravidelne ráno a večer. Napeňte gél v dlaniach s menším množstvom vody a naneste na tvár, predovšetkým na problematické partie. Jemnými krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Potom starostlivo pleť opláchnite.
Typ pokožky:
Pre zmiešanú a mastnú problematickú pleť so sklonmi k akné.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Gél

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 400 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Oblasť užívania

Použitie Tvár
Kód:  KSPL1758
Produktové číslo:  3337871321888
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16