Obnoviť stránku

Vibračné puzdro hnedé

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vibračné puzdro hnedé

Predstavujeme produktový rad renomovanej spoločnosti Optipak. Britská spoločnosť so sídlom v Portsmouthe a Nottinghame sa môže pochváliť označením CE zhody, ako aj schválením FDA 510K. Spĺňa teda tie najprísnejšie kritériá. Výberom jedného z produktov značky Optipak robíte zodpovedné rozhodnutie, ktoré vaše oči určite ocenia.

Táto pekná sada štylizovaná do roztomilej žabičky poslúži všetkým užívateľom mäkkých kontaktných šošoviek. Jej súčasťou je okrem samotného puzdra na šošovky aj vonkajší obal, zrkadlo a pinzetka. S týmto vybavením bude starostlivosť o šošovky a manipulácia s nimi veľmi jednoduchá. Vibračné prevedenie puzdra sa postará o dokonalú čistotu kontaktných šošoviek a o zdravie vašich očí. Určite oceníte aj farebne odlíšenú ľavú a pravú stranu.

Z hygienických dôvodov odporúčame vykonávať výmenu puzdra každé tri mesiace. Batéria AAA potrebná na prevádzku vibračného puzdra nie je súčasťou balenia.

Materiál:
plast

Obsah balenia:
vonkajší obal
zrkadlo
vnútorné puzdro
pinzetka
český návod

Farebné prevedenie:
hnedé

Kód:  CLEA256
Produktové číslo:  WKPVKHN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06