Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VERSACE Bright Crystal 50 ml

4,3 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

VERSACE Bright Crystal 50 ml

Bright Crystal je najobľúbenejšia kvetinová vôňa Donatelly Versace. Čerstvá a zmyselná vôňa Bright Crystal je jedinečným doplnkom pre každú modernú ženu. S vôňou Bright Crystal budete celý deň žiariť tak, ako jej nádherný flakón. Vôňa Bright Crystal je harmonická svieža vôňa, spočiatku sa linie sviežosť granátového jablka a citrusov, nasledujú vodné kvety a jemná magnólia. Základ je ľahko sladkastý a zanecháva po sebe príjemnú hladkú stopu.
Zloženie:
Hlava: ľadový akord, granátové jablko, yuzu
Srdce: pivonka, magnólia, lotosový kvet
Základ: rastlinná ambra, pižmo, mahagón
Objem: 50 ml

Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ V spreji

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFE701
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003993833

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01