Obnoviť stránku

VELVET Classic 100 ks

4,5 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,09 €

VELVET Classic 100 ks

Papierové vreckovky sú vhodným pomocníkom doma aj v kancelárii. Škatuľu s vreckovkami budete môcť umiestniť napríklad na stôl, aby boli pripravené pre prípad potreby. Papierové vreckovky VELVET Classic majú dve vrstvy, takže sa nemusíte obávať pretrhnutia. Nie sú parfémované, budú sa teda hodiť aj pre alergikov. Balenie obsahuje 100 kusov vreckoviek. Vreckovky Velvet Classic z jemného papiera sa navyše skvelehodia aj na utretie nosa či očí. Výrobok má atest PZH.

Hlavné prednosti papierových vreckoviek Velvet Classic 100 ks

  • Dvojvrstvové papierové vreckovky
  • Nie sú parfémované, budú sa teda hodiť aj pre alergikov
  • Jedna škatuľka obsahuje celkom 100 ks
  • 100 % celulóza
  • Vreckovky sú jemné a praktické
  • Všetky produkty značky Velvet sú 100 % recyklovateľné

Značka Velvet vyrába výrobky s ohľadom na životné prostredie

Značka Velvet je zárukou úplnej kvality a papierovej hygieny. Výrobky značky Velvet sú vyrobené s ohľadom na životné prostredie a našu prírodu. Vo výrobnom procese šetria vodou až o 40 % a znižujú aj uhlíkovú stopu tým, že znižujú CO2 až o 32 %. Všetky obaly produktov značky Velvet sú 100 % recyklovateľné a sú vyrábané z 30 % recyklovaných materiálov.Zároveň pri výrobe dochádza k znižovaniu spotreby plastov až o 32 %. Velvet sa navyše pýši certifikáciou PEFC a FSC.

Dvojvrstvová papierová vreckovka Velvet Classic v decentných obaloch

Papierové vreckovky Velvet Classic 100 ks sa hodia do každej domácnosti. Vreckovky môžete vďaka decentným obalom umiestniť, kdekoľvek budete potrebovať. Osvedčia sa nielen v kúpeľni, ale napríklad aj na pracovnom stole či v obývacej izbe. Vreckovky sú vyrobené z dvoch vrstiev, vďaka čomu sa hodia nielen na utretie nosa, ale aj očí či tváre.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet vrstiev

Počet vrstiev Dvojvrstvové

Typ

Typ Kozmetické obrúsky (box)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vlastnosti

Motív Obrázok
Počet kusov 100 ks
Kód:  PK067
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901478007353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16