Obnoviť stránku

VELVET Classic 10 × 10

4,8 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,30 €

VELVET Classic 10 × 10

Papierové vreckovky je dobré mať vždy poruke. Malé balenia nezaberú toľko miesta, a tak ich vždy budete môcť mať pri sebe, aby ste ich mali vždy pripravené. Papierové vreckovky VELVET Classic 10 × 10 majú tri vrstvy, takže sa nemusíte obávať pretrhnutia. Keďže nie sú parfémované, sú vhodné aj pre spotrebiteľov s alergiami. Jeden balíček papierových vreckoviek VELVET obsahuje 10 ks vreckoviek. Na okraji vreckoviek sa nachádza motív kvetín, vďaka čomu je vreckovka oveľa mäkšia. Kombinácia piatich grafických vzorov v emotívnych farbách s klipsou sa veľmi pohodlne otvára. Výrobok má atest PZH.

Hlavné prednosti papierových vreckoviek Velvet Classic 10 × 10

  • Papierová vreckovka s motívom kvetín na okrajoch
  • Vhodná aj pre alergikov, pretože neobsahuje žiadnu parfumáciu
  • Jeden balíček papierových vreckoviek VELVET má 10 ks vreckoviek
  • 100 % celulóza
  • Pohodlné otváranie zaistí praktická klipsa
  • Vreckovky sú jemné a praktické
  • Všetky produkty značky Velvet sú 100 % recyklovateľné

Značka Velvet vyrába výrobky s ohľadom na životné prostredie

Značka Velvet je zárukou úplnej kvality a papierovej hygieny. Výrobky značky Velvet sú vyrobené s ohľadom na životné prostredie a našu prírodu. Vo výrobnom procese šetria vodou až o 40 % a znižujú aj uhlíkovú stopu tým, že znižujú CO2 až o 32 %.Všetky obaly produktov značky Velvet sú 100 % recyklovateľné a sú vyrábané z 30 % recyklovaných materiálov. Zároveň pri výrobe dochádza k znižovaniu spotreby plastov až o 32 %. Velvet sa navyše pýši certifikáciou PEFC a FSC.

Trojvrstvová papierová vreckovka Velvet Classic so vzorom, ktorý navodí príjemné emócie

Papierové vreckovky Velvet Classic 10 × 10 si vás na prvý pohľad získajú svojimi grafickými vzormi v pastelových farbách. Na okrajoch vreckoviek nájdete razbu s motívom kvetín, vďaka ktorej jednotlivé vrstvy držia pevne pri sebe. Pohodlné otváranie zaistí praktická klipsa.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet vrstiev

Počet vrstiev Trojvrstvové

Typ

Typ Papierové vreckovky

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vlastnosti

Motív Farby
Počet kusov 10 ks
Kód:  PK066
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901478007445

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01