Obnoviť stránku

VELVET Excellence 8 ks

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VELVET Excellence 8 ks

Toaletný papier značky Velvet vám ponúkne mimoriadnu pevnosť, komfort a hebkosť v každom útržku. Biely papier bez akejkoľvek potlače a parfumácie je štvorvrstvový, čo ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. Zamilujte sa do každého zo 160 útržkov na jednom kotúči a vychutnávajte si pocit jemnosti a pohodlia. A môžete tak robiť zas a zas, pretože jedno balenie obsahuje 8 kotúčov tohto bieleho zázraku. Veľkou prednosťou vybraného materiálu je, že vašej pokožke zaistí maximálnu šetrnosť. Toaletný papier Velvet Excellence je vyrobený udržateľným spôsobom, šetrne využíva zdroje a chráni tak našu prírodu. Toaletný papier Velvet Excellence disponuje certifikátom PEFC.

Hlavné prednosti toaletného papiera Velvet Excellence (8 ks)

  • Toaletný papier Velvet Excellence bez parfumácie
  • Zaistí maximálnu šetrnosť k vašej pokožke
  • Štvorvrstvový toaletný papier s elegantnou razbou
  • Toaletný papier bol vyrobený udržateľným spôsobom
  • Velvet Excellence disponuje certifikátom PEFC
  • 100 % celulóza
  • Všetky produkty značky Velvet sú 100 % recyklovateľné

Značka Velvet vyrába výrobky s ohľadom na životné prostredie

Značka Velvet je zárukou úplnej kvality a papierovej hygieny. Výrobky značky Velvet sú vyrobené s ohľadom na životné prostredie a našu prírodu. Vo výrobnom procese šetria vodou až o 40 % a znižujú aj uhlíkovú stopu tým, že znižujú CO2 až o 32 %.Všetky obaly produktov značky Velvet sú 100 % recyklovateľné a sú vyrábané z 30 % recyklovaných materiálov. Zároveň pri výrobe dochádza k znižovaniu spotreby plastov až o 32 %. Velvet sa navyše pýši certifikáciou PEFC a FSC.

Štvorvrstvový toaletný papier Velvet zaistí úplný komfort

Toaletný papier Velvet Excellence sa vyznačuje zamatovou mäkkosťou a jednoduchosťou v podobe razby s estetickým vzorom. So štvorvrstvovým toaletným papierom Velvet Excellence zažijete výnimočnú čistotu. Vyskúšajte tiež vlhčený toaletný papier Velvet, ktorý vám spolu s toaletným papierom zaistí každodenné pohodlie.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Počet roliek

Počet roliek 8 ks

Počet vrstiev

Počet vrstiev Štvorvrstvový

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologický, Vhodný pre citlivú pokožku, 100% celulóza
Kód:  TOPA028
Produktové číslo:  5901478004888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03