Obnoviť stránku

VEET Studené voskové pásiky na normálnu pokožku 12 ks

Príslušenstvo k tovaru

VEET Studené voskové pásiky na normálnu pokožku 12 ks

Aj vy môžete mať nádherne hebkú pokožku s voskovými pásikmi Veet. Použitie je rýchle, účinné a veľmi jednoduché. Studené voskové pásiky sú najlepším riešením epilácie na dosiahnutie profesionálnych výsledkov v pohodlí vášho domova a zanechávajú vašu pokožku zamatovo jemnú po celé štyri týždne. Sú ideálne na použitie na nohách, pažiach, podpazuší, oblasti slabín a pri pravidelnom používaní budú dorastajúce chĺpky mäkšie, redšie a hlavne ich bude menej. Veet pásiky sú špeciálne vyvinuté na normálnu pokožku, obsahujú mandľový olej a vitamín E a udržujú vašu kožu hydratovanú.

Hlavné prednosti

  • Hodvábne hladká pokožka až na 28 dní
  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • S mandľovým olejom a vitamínom E
  • Účinkujú aj na krátke chĺpky
  • Ponechajú vašu kožu hydratovanú
  • Vhodné na normálnu pokožku 

Špecifikácia:

Obsah balenia:
12 ks voskové pásiky
2 ks obrúsky Perfect Finish
1 ks príbalový leták

Príprava a použitie:
1. Vyberte dvojitý voskový pásik a trením ho rozohrejte medzi rukami, aby sa Vám jednotlivé pásiky ľahko oddelili.
2. Opatrne oddeľte pásiky od seba za použitia zaoblených prúžkov Easy Strip.
3. S prúžkom Easy Strip orientovaným dole priložte jeden pásik na svoju pokožku. Prejdite niekoľkokrát rukou v smere rastu vašich chĺpkov, aby ste zabezpečili dobré priľnutie vosku.
4. Udržujte svoju pokožku napnutú. Uchopte prúžok a čo najrýchlejšie strhnite pásik späť proti smeru rastu chĺpkov. Pri strhávaní zatiahnite pásik späť jedným rýchlym pohybom radšej v blízkosti pokožky než preč od pokožky.
5. Po depilácii voskom očistite za použitia obrúsku Perfect Finish všetok vosk, ktorý zostal na vašej pokožke.

Zloženie:
Voskové pásiky: riethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, parfum, paraffinum liquidum, butyrospermum parkii butter, CI 77891, CI 15850
Obrúsky: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil

 
Kód:  DEP012
Produktové číslo:  4053700292455

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19