Obnoviť stránku

VEET Beauty set

3,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VEET Beauty set

Veet Sensitive Precision

Darčeková súprava Veet Beauty set
1× Veet Sensitive Precision Expert
1× Depilačný krém Silk & Fresh

VEET Sensitive Precision vám pomocou komfortnej, úplne bezpečnej a bezbolestnej metódy pomôže v boji s nežiaducimi chĺpkami. Je vhodný na veľmi šetrné zastrihávanie a presnú úpravu chĺpkov na citlivých častiach tela. Poradí si s chĺpkami na tvári, v oblasti podpazušia aj bikín. Vyskúšajte rýchlu, pohodlnú a bezbolestnú metódu odstraňovania chĺpkov v pohodlí vášho domova a ušetrite za drahé kozmetické salóny. Pre ešte hladšiu pokožku vyskúšajte tiež depilačný krém Veet Silk & Fresh, ktorý je súčasťou balenia.

strojček

krém

Komfortný a bezpečný

Veet Sensitive Precision pohodlne, rýchlo a bezbolestne odstráni nežiaduce chĺpky aj z tých najcitlivejších častí tela. Je maximálne jemný, a tak nehrozí porezanie ani podráždenie.

Bohaté príslušenstvo

K precíznemu zastrihávaču sú v balení k dispozícii 4 špeciálne nadstavce, čistiaca kefa a 1× AA batérie.

Veet Sensitive Precision

Multifunkčný

Veet Sensitive Precision využijete na úpravu chĺpkov celého tela, vr. citlivých častí ako je tvár, podpazušie a oblasť bikín. Funguje bezdrôtovo, takže ho môžete mať kedykoľvek po ruke.

Ako používať Veet Sensitive Precision?

Veet Sensitive precision použitie

Zastrihávanie obočia:
1. Vyberte vhodný nadstavec
2. Pre zastrihnutie (skrátenie) obočia nasaďte nadstavec a jemným pohybom prejdite obočím proti jeho rastu
3. Pre tvarovanie obočia nadstavec vyberte a opatrne prejdite zastrihávačom okolo obočia
4. Teraz už si len užívajte perfektný vzhľad obočia

Woolite gel použití

Zastrihávanie v oblasti bikín:
1. Vyberte jeden zo širokých nadstavcov (2 mm alebo 4 mm)
2. Použite na suchú alebo mokrú pokožku
3. Hoľte zastrihávačom s nadstavcom proti smeru rastu chĺpkov. Bez porezania!
4. Výsledkom je dokonale hladká pokožka

Obsah balenia

1× zastrihávač Veet Sensitive Precision Expert:
1× obojstranný nadstavec pre presné zastrihávanie
1× hrebeňový nadstavec na obočie
1× bikiny nadstavec
1× hrebeňový nadstavec na bikiny a podpazušie
1× čistiaca kefa
1× AA batérie

1× depilačný krém Veet Silk & Fresh 400 ml

Produkty Veet pre dokonale hladkú pokožku

Elektrická depilačná súprava

Vďaka elektrickej depilačnej súprave Veet Easy Wax si môžete dopriať depiláciu horúcim voskom v pohodlí domova. Tepelná jednotka, ktorá je zároveň aplikátorom, umožňuje rýchle a ľahké nanášanie. Vďaka svojej tekutej konzistencii vosk zachytí aj tie najkratšie a najjemnejšie chĺpky. Užite si úžasne hladkú pokožku až na 4 týždne.

Depilačné krémy

Depilačné krémy predstavujú najbezpečnejšie a úplne bezbolestné odstránenie chĺpkov. Vďaka tomu, že nedochádza k zrezaniu chĺpkov, ako v prípade holenia, dorastajú chĺpky jemnejšie a svetlejšie. Ošetrujúce zloženie hydratuje vašu pokožku až na 24 hodín.

Voskové pásiky

Ich použitie je tak jednoduché, že ho zvládne aj úplný začiatočník. Studené voskové pásky je možné použiť kedykoľvek a kdekoľvek a výsledok depilácie je dlhotrvajúci. Dostupné v rôznych variantoch, vrátane tej na tvár či citlivú pokožku.

Elektrický zastrihávač

Bezbolestné riešenie na skracovanie a tvarovanie ochlpenia na chúlostivých častiach tela, vr. intímnych partií, podpazušia či tváre. Navyše v atraktívnom bielo-ružovom vyhotovení a so 4 nadstavcami. Náš najpredávanejší výrobok Veet - tisíce zákazníkov sa nemôžu mýliť.

Dotyk hebkosti.

Veet je svetovým odborníkom na depiláciu a epiláciu, ktorú je možné vykonávať bezpečne a efektívne v pohodlí domova. Prípravky aj depilátory Veet sú vysoko kvalitné, účinné, dermatologicky testované a šetrné aj k citlivej pokožke, preto sa na ne spoliehajú tisícky žien rôznych vekových kategórií. Zatočte raz a navždy s nevzhľadnými chĺpkami a pochváľte sa hodvábne hladkou a precízne upravenou pokožkou.

Kód:  NOH097
Produktové číslo:  5997321772578

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04