Obnoviť stránku

VASELINE Cocoa Radiant Spray Body Lotion 190 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VASELINE Cocoa Radiant Spray Body Lotion 190 ml

Vyživujúce telové mlieko VASELINE Cococa Radiant hĺbkovo hydratuje suchú a unavenú pokožku a zanecháva ju hodvábne jemnú. Podporuje prirodzený lesk pokožky. Jemná konzistencia sa ihneď vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Vďaka bohatému zloženiu pokožku optimálne hydratuje a zabraňuje jej vysušovaniu. Už po prvom použití hĺbkovo hydratuje niekoľko kožných vrstiev. VASELINE Cococa Radiant pokožku vyživuje a zanecháva ju tak výrazne zdravšiu. Skvelé na každodenné použitie. Vyživuje kožné bunky vďaka obsahu vitamínov a minerálov. Prípravok vhodný na citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka VASELINE Cococa Radiant

  • Hydratačné a rozjasňujúce telové mlieko VASELINE Cococa Radiant
  • Jemná konzistencia nezanecháva mastný film
  • Zabraňuje vysušovaniu vašu pokožky
  • VASELINE Cococa Radiant pokožku vyživuje a zanecháva ju výrazne zdravšiu
  • Skvelé na každodenné použitie
  • Obsah vitamínov a minerálov na výživu kožných buniek
  • Vhodné na citlivú pokožku

Použitie:
Aplikujte na suchú a čistú pokožku.


Zloženie:
Aqua, Isopropyl myristate, Glycerin, Dimethicone, Sorbitan isostearate, Petrolatum, Theobroma Cacao seed butter, Polyglyceryl-3 diisostearate, Parfum, Tapioca starch, Carbomer, Xanthan gum, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Stearic acid, Disodium EDTA, Palmitic acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 190 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  KSTE218
Produktové číslo:  8712561676106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17