Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VANISH to najlepšie na škrvny

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

VANISH to najlepšie na škrvny

Súprava drogérie Vanish to najlepšie na škvrny obsahuje veľmi kvalitné pracie prípravky, ktoré spoľahlivo odstraňujú škvrny. V balíčku nájdete obrúsky do práčky a tri typy odstraňovača škvŕn, a to klasický, pred praním a na bielu bielizeň. Pracie obrúsky Vanish Color Protect 20 ks na 40 praní zabraňujú zafarbeniu oblečenia v priebehu prania a zachovávajú pôvodnú farbu bielizne. Ich mikrovláknová štruktúra s vysokou absorpciou dokáže rýchlo pojať uvoľnené farbivá ešte predtým, než dôjde k sfarbeniu ostatnej bielizne. Uľahčujú tak pranie farebných odevov, ktoré už nie je nutné triediť podľa farieb. Skvelý pomocník pre ochranu vašej bielizne pred zafarbením.

Kľúčové vlastnosti súpravy drogérie Vanish to najlepšie na škvrny

  • Pracie obrúsky Vanish Color Protect
  • Chráni bielizeň pred zafarbením v priebehu prania
  • Odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Biely
  • Obsahuje bieliace prísady pre bielenie bielej bielizne
  • Odstraňovač škvŕn Vanish Gold Powergel
  • Odstraňuje odolné a zaschnuté škvrny ešte pred praním
  • Odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Classic
  • Odstráni škvrny už po prvom praní

Žiarivo bielabielizeň

Vysoko funkčný odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Biely s objemom 1 l na 12 praní zbavuje bielizeň odolných škvŕn, a to ako viditeľných, tak aj veľmi malých. Aktivuje sa aj počas prania pri nižších teplotách. Jeho zloženie je obohatené o bieliace prísady, ktoré pomáhajú bieliť biele oblečenie. Prednosťou prípravku je multifunkčné použitie, kedy ho môžete použiť pri praní, namáčaní alebo naniesť priamo na škvrnu.

Skvelý pomocník pre dokonalú čistotu odevov

Odstraňovač škvŕn Vanish Gold Powergel s objemom 200 ml skvele slúži na rýchle odstránenie tých najodolnejších škvŕn ešte pred praním. Hravo si poradí so stopami od horčice, trávy, čaju, červeného vína či oleja. Môžete ho použiť na bielu i farebnú bielizeň.
Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Classic s objemom 1 l na 12 praní vyniká silnými účinkami, kedy odstráni škvrny už po prvom praní, a to aj pri nízkej teplote. Pre dosiahnutie maximálnych výsledkov je vhodné vykonať predčistenie alebo textíliu namočiť. Zatočte s odolnými škvrnami a kúpte si túto špeciálnu súpravu drogérie Vanish to najlepšie na škvrny, s ktorou bude vaše oblečenie žiariť čistotou. 
Zloženie odstraňovača škvŕn Vanish Oxi Action Biely:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, optické rozjasňovače, parfum, hexylcinnamal, 5 –15 % kyslíkové bieliace činidlo, neiónové povrchovo aktívne látky
Zloženie odstraňovača škvŕn Vanish Gold Powergel:
5 % alebo viac, ale menej ako 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, enzýmy, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum
Zloženie odstraňovača škvŕn Vanish Oxi Action Classic:
< 5 % parfum, hexylcinnamal; 5 –15 % kyslíkové bieliace činidlo, neiónové povrchovo aktívne látky, aniónové povrchovo aktívne látky


Kód:  CIS356
Produktové číslo:  5997321747637
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17