Obnoviť stránku

VANISH Starter Pack

Garancia najlepšej ceny
22,90 €

VANISH Starter Pack

Súprava VANISH Starter Pack si spoľahlivo poradí s každou škvrnou na oblečení a perfektne sa stará o bielizeň a oblečenie. Obsahuje gél Vanish Oxi Action, sprej Vanish Oxi Action, gél na bielenie Vanish Oxi Action a obrúsky Vanish Color Protect. Gél Vanish Oxi Action nielen skvele odstraňuje aj odolné škvrny, ale ponúka aj ďalšie benefity, vďaka ktorým sa môžete užívať až 2-násobný život vášho oblečenia. Funguje aj pri nižších teplotách a kratších pracích cykloch. Navyše chráni vaše oblečenie pred púšťajúcimi farbami. Čistiaci sprej VANISH Oxi Action slúži na odstraňovanie škvŕn pred praním. Jeho účinná formula preniká hlboko do vlákien a tkanín, hravo si poradí aj s odolnými fľakmi a zašlými nečistotami a rozpúšťa aj tie najodolnejšie škvrny, ako je špina a mastnota na golieroch a manžetách. Bielizeň zanecháva žiarivú a dokonale čistú.

Kľúčové vlastnosti sady drogérie VANISH Starter Pack

  • Súprava starajúca o oblečenie
  • Obsahuje gél Vanish Oxi Action, sprej Vanish Oxi Action, gél na bielenie Vanish Oxi Action a obrúsky Vanish Color Protect
  • Gél Vanish Oxi Action odstraňuje aj odolné škvrny
  • Funguje spoľahlivo aj pri nižších teplotách a kratších pracích cykloch
  • Čistiaci sprej VANISH Oxi Action slúži na odstraňovanie škvŕn pred praním
  • Jeho účinná formula preniká hlboko do vlákien a tkanín
  • Gél na bielenie a odstránenie škvŕn Vanish Oxi Action je špeciálne určený na biele oblečenie
  • Účinne bojuje proti škvrnám a zaisťuje žiarivú belosť aj po 50 praniach
  • Pracie obrúsky Vanish Color Protect sú skvelým pomocníkom na pranie farebnej bielizne
  • Chránia pôvodnú farbu oblečenia v priebehu prania a zabraňujú prenosu farbiva medzi odevy

Sada drogérie VANISH Starter Pack odstráni škvrny aj zamedzí zafarbeniu bielizne

Gél na bielenie a odstránenie škvŕn Vanish Oxi Action je špeciálne určený na biele oblečenie. Účinne bojuje proti škvrnám a zaisťuje žiarivú belosť aj po 50 praniach. Škvrny odstraňuje už od 20 °C. Pracie obrúsky Vanish Color Protect sú skvelým pomocníkom na pranie farebnej bielizne. Chránia pôvodnú farbu oblečenia v priebehu prania a zabraňujú prenosu farbiva medzi odevmi, a to vďaka mikrovláknovej štruktúre s vysokou absorpčnou schopnosťou, ktorá dokáže rýchlo pojať uvoľnené farbivá ešte predtým, než zafarbia ostatnú bielizeň. Pracie obrúsky vám uľahčia pranie farebného oblečenia, ktoré už nemusíte triediť podľa farieb.

Zloženie

Vanish Oxi Action gél na bielenie a odstránenie škvŕn 750ml 5% alebo viac, avšak menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, neiónové povrchové aktívne látky, Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, parfum Vanish Oxi Action gél na odstránenie škvŕn 750ml 5 % alebo viac, neiónové povrchovo aktívne látky, parfum Vanish Oxi Action sprej odstraňovač škvŕn 500ml 5% alebo viac, Menej ako 5% neiónové povrchovo aktívne látky, aniónové povrchovo aktívne látky, parfém

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby

Vlastnosti

Vlastnosti Odstraňovač škvŕn
Kefka na ľahšie čistenie Nie
Použitie V priebehu prania

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Na bielu bielizeň, Na farebnú bielizeň
Kód:  ZMK013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999109562357
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09