Obnoviť stránku

VANISH Pet expert pena 600 ml

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANISH Pet expert pena 600 ml

Čistiaca pena v spreji Vanish Pet Expert je určená pre všetkých majiteľov zvieracích domácich maznáčikov. Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom na kobercoch a čalúnenom nábytku. Neobstoja pred ním škvrny od blata, zvratkov, slín, výkalov a ani zápach moču. Odstraňuje až 3× viac zvieracích chlpov než samotné vysávanie. Navyše zabraňuje tomu, aby si domáci maznáčikovia miesto aj naďalej značkovali. Tento praktický a rýchly pomocník proti škvrnám a zápachu sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti, ktorú zdieľate so svojimi zvieracími miláčikmi. Vystačí na plochu približne 10 m2.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny v spreji Vanish Pet Expert

  • Čistiaca pena v spreji Vanish Pet Expert
  • Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom
  • Určený na predložky a čalúnený nábytok
  • Odstráni škvrny od blata, zvratkov, slín, výkalov a zápach moču
  • Zabraňuje opätovnému značkovaniu
  • Odstraňuje až 3× viac zvieracích chlpov ako samotné vysávanie
  • Vystačí na plochu približne 10 m2

Použitie:
Dobre pretrepte a nastriekajte na požadované miesto. Votrite penu pomocou stálofarebnej čistej metly, kefy, vlhkého mopu alebo hubky. Nechajte pôsobiť po dobu 2 hodín alebo kým neuschne. Následne povysávajte vysávačom. Skontrolujte stálosť farieb tým, že prípravok vyskúšate na menej viditeľnom mieste. Najlepšie výsledky dosiahnete pravidelným používaním. V prípade silného znečistenia môže byť nutné použiť druhú aplikáciu. Nepoužívajte na „zamatové“ materiály, brokát alebo na materiály, ktoré nie sú vhodné pre mokré čistenie.
Zloženie:
Menej ako 5 % alifatické uhľovodíky, aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, fosfáty, parfum, limonene
Bezpečnostné pokyny:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Pri zasiahnutí očí ich niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Sprej nevdychujte. Nestriekajte smerom na tvár. Pri aplikácii aj vysávaní udržujte deti a domáce zvieratá z dosahu. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch, aj počas vysávania. Po použití dôkladne vyvetrajte. Úmyselné zneužitie zámerným zahustením a inhaláciou obsahu môže byť škodlivé alebo smrteľné.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na koberce

Typ

Typ čističa Pena

Objem

Objem 600 l

Typ povrchu

Typ povrchu Na koberce

Typ

Typ Peny
Kód:  CIS340
Produktové číslo:  5997321747453
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02