Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VANISH Oxi Action Powerspray na koberce 500 ml

4,5 17 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
4,79 €
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

VANISH Oxi Action Powerspray na koberce 500 ml

Čistiaci antibakteriálny sprej VANISH Oxi Action Powerspray je špeciálne vyvinutý na účinné odstraňovanie škvŕn z kobercov alebo čalúnenia. Hravo si poradí aj s odolnými fľakmi a zašlými nečistotami a rozpúšťa aj tie najodolnejšie škvrny od kávy, čaju, červeného vína, trávy či od zvierat. Prípravok možno bezpečne použiť na vlnených kobercoch. Je vybavený praktickým rozprašovačom, ktorý vám uľahčí jeho aplikáciu. Pre perfektné a komplexné čistenie kobercov a čalúnenie je sprej VANISH Oxi Action Powerspray tou správnou voľbou.
Použitie:
VANISH Oxi Action Powerspray nastriekajte na škvrnu, nechajte pôsobiť, odstráňte zvyškovú nečistotu a zotrite vlhké nečistoty čistou handričkou. Na veľmi odolné škvrny postup zopakujte. Pre najlepší výsledok odstráňte škvrny okamžite. Vždy vopred otestujte na neviditeľnom mieste. Ak je farba koberca ovplyvnená, produkt nepoužívajte. Nepoužívajte na zamatových materiáloch, brokáte či na materiáloch nevhodných na mokré čistenie. Prípravok nie je vhodný pre hodváb a orientálne koberce.
Zloženie:
Menej ako 5 % kyslíkové bieliace činidlo, neiónové povrchovo aktívne látky, aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, parfum, d-limonén, alfa-hexylcinnamaldehyd, citral, benzyl-salicylát
Bezpečnostné pokyny:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte aerosóly. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Nemiešajte s bieliacimi činidlami. Po použití si dôkladne umyte ruky. Pre citlivú kožu sa odporúča použitie rukavíc.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ povrchu

Typ povrchu Na koberce

Typ

Typ Čstiče, sprej

Objem

Objem 500 ml
Kód:  CIS195
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5011417537930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13