Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VANISH Oxi Action Belenie a odstránenie škvŕn 2 l

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

VANISH Oxi Action Belenie a odstránenie škvŕn 2 l

Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action pre bielu bielizeň dokáže nielen odstrániť škvrny už pri prvom praní, ale aj vybieliť zašednutú bielu bielizeň až o 10 odtieňov. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu prenikne do hĺbky vlákien a zároveň je k textíliám maximálne šetrný. Obsahuje bieliace prísady, ktoré vašej bielizni dodajú žiarivú bielosť a odstránia všetky druhy čerstvých aj zaschnutých odolných škvŕn. Vanish Oxi Action je skvelým pomocníkom pre bezchybný vzhľad vašej bielej bielizne.

Kľúčové vlastnosti odstraňovača škvŕn Vanish Oxi Action pre bielu bielizeň

  • Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish funguje už pri prvom praní
  • Dokáže účinne odstrániť škvrny aj vybieliť vašu bielizeň až o 10 odtieňov
  • Vanish Oxi Action preniká do hĺbky vlákien, je šetrný k textíliám
  • Obsahuje účinné bieliace prísady pre žiarivú belosť bielizne
  • Odstraňuje čerstvé aj zaschnuté odolné škvrny
  • Možnosť použiť na predpierku škvrny, namáčanie bielizne alebo pridať priamo do práčky

Pre žiarivo bielu bielizeň

Pred praním nalejete cca 2 ml prípravku Vanish Oxi Action priamo na škvrnu, pošúchate, necháte chvíľu pôsobiť a potom bielizeň vložíte do práčky a vyperiete. Alebo zvolíte namáčací variant. Na 6 hodín bielizeň namočíte do roztoku 4 litrov vody a 100 ml bieliaceho prípravku. Po namáčaní vyperiete bežným spôsobom alebo bielizeň iba starostlivo vyplákate. Úplne najľahšie je pridať jednu dávku prípravku do každého prania. Dávkovaciu odmerku s odstraňovačom škvŕn umiestnite priamo na bielizeň v práčke a prací prostriedok dávkujte ako obvykle.

Zloženie:
Peroxid vodíka; alkoholy, C12-18, etoxylované; alkoholy, C12-16, etoxylované; benzénsulfónová kyselina, C10-13-alkylderiváty, sodné soli, 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, neiónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, parfum


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Objem

Objem 2 000 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Odstraňovač škvŕn
Vhodná teplota vody 30 °C
Kefka na ľahšie čistenie Áno
Použitie V priebehu prania

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Na bielu bielizeň
Kód:  ODS077
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321747972
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09