Obnoviť stránku

VANISH Oxi Action 3L

4,9 128 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VANISH Oxi Action 3L

Tekutý odstraňovač škvŕn Oxi Action odstráni všetky druhy škvŕn, aj tie najviac odolné. Použitím tohto jedinečného prípravku získate čistú bielizeň, bez nepekných škvŕn a fliačikov. Oceníte ho najmä pri odstraňovaní škvŕn od potu, ovocia alebo zažranej špiny, kde je potrebné použiť silný prípravok. Vaša bielizeň bude zase ako nová!

Prípravok odstráni všetky druhy škvŕn, od tých čerstvo vytvorených, až po tie, ktoré sa zdajú neodstrániteľné. Biela, ale aj farebná bielizeň často trpí najrôznejšími škvrnami od ovocia, špiny alebo potu. Tento jedinečný prípravok vašu bielizeň opäť dokonale vyčistí a dodá jej pôvodný bezchybný vzhľad. Prípravok môžete bez obáv použiť na bielu aj farebnú bielizeň. Doprajte si dokonale čistú bielizeň!
Použitie:
Na bielu aj farebnú bielizeň.
Objem:
3 l

Kód:  ODS001
Produktové číslo:  8592326005422
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12