Obnoviť stránku

UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile 100 ml

Zháňate to správne tonikum pre vašu pleť, ale desí vás, koľko chémie jednotlivé produkty obsahujú? Potom ste práve natrafili na vášho budúceho obľúbenca. Prírodné pleťové tonikum UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile obsahuje harmanček a mandarínkovú šťavu. V zložení ďalej nájdete aj kyselinu hyalurónovú, ktorá efektívne vypĺňa jemné vrásky. Pleťové tonikum UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile obsahuje glycerín, ktorý pomáha udržať pokožku hydratovanú. Tonikum je vhodné na oživenie a upokojenie pleti. Ako názov napovedá, prírodné pleťové tonikum UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile obsahuje šťavy, ktoré boli získané zo zelených mandarínok pri výrobe džúsov. Zároveň v toneri nájdete aj extrakt z harmančeka, ktorý je využívaný v čajovom priemysle. S týmto produktom potešíte nielen seba, ale aj prírodu. Výrobok je 100 % vegánsky, netestovaný na zvieratách a na jeho výrobu bolo recyklované niečo, čo sa bežne vyhadzuje – v tomto prípade šťava zo zelených mandarínok a extrakt z harmančeka.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile

  • Tonikum UPCIRCLE je vhodné na osvieženie a upokojenie pleti
  • Obsahuje extrakt z harmančeka a šťavu zo zelených mandarínok
  • Kyselina hyalurónová vypĺňa jemné vlásky
  • Glycerín pomáha k hydratácii pokožky
  • Produkt UPCIRCLE je 100 % vegánsky a netestovaný na zvieratách

Aplikácia:
Tonikum aplikujte na vyčistenú pokožku. Pár kvapiek pleťového tonika UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile naneste na prsty či pleťový tampónik a tonikum do pleti vmasírujte. Tonikum je možné použiť aj ako pleťovú hmlu. Pokiaľ budete mať pocit, že vaša pleť potrebuje oživenie, ľahko si pleťovým tonikom nastriekajte tvár.


Zloženie

99 % PRÍRODNÝCH INGRIEDENCIÍ: Aqua, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Water, Citrus Nobilis (Green Mandarin) Fruit Extract, Glycerín, Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Caprylyl / Capryl Glucoside, Salicylic Acid, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-10 Laurate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Limonén, Linalool*. * Obsahuje prírodné zložky éterických olejov.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zrelá, Všetky typy

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Problematická, Zrelá, Všetky typy
Kód:  KSPL3345
Produktové číslo:  5060571720771

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08