Obnoviť stránku

UNICLED KOREAN MASK

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UNICLED KOREAN MASK

Trápia vás vrásky, akné, jazvy, začervenanie či naopak bledosť kože vašej tváre, hyperpigmentácia alebo zvýšená tvorba kožného mazu? Než s niektorým z týchto problémov pobežíte k lekárovi, čo skúsiť problémy odstrániť inou formou liečby, z pohodlia domova? Vyskúšajte svetelnú LED masku UNICLED KOREAN MASK! LED svetelná terapia je jednoduchá, vysoko účinná, neinvazívna a alternatívna liečba inou formou ako je infiltrácia kyseliny hyalurónovej alebo napríklad botoxu. LED svetlo z masky stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, a tým zvyšuje prietok krvi, eliminuje kolagenázu a pokožka sa vďaka terapii stáva omladená, jej vzhľad je zdravší. 

Kľúčové vlastnosti svetelnej LED masky UNICLED KOREAN MASK

  • LED svetelná terapia pomocou LED masky
  • Alternatívna liečba kožných problémov
  • LED svetlo stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu
  • 7 druhov farieb svetla
  • Bez použitia UV a laserov
  • Plne bezpečná technika
  • Použitie masky UNICLED KOREAN je bezbolestné
  • Maska ??nepoškodzuje oči
  • Žiadne vedľajšie účinky
  • Dermatologicky testované
  • Napájací kábel

Vyberte si zo 7 druhov farieb LED svetla a odstráňte nežiadúci problém

Maska UNICLED KOREAN ponúka 7 možností osvetlenia, z ktorých každé svetlo má účinok na rôzny kožný problém. Svetelná maska ??dokáže integrálne liečiť vrásky a výrazové línie, pokožku poškodenú slnkom, hyperpigmentáciu, melazmu, akné, maska ??tiež reguluje kožný maz, materské znamienka a jazvy, začervenanie či vyblednutie kože, pomôže aj s nedostatkom kyslíka a nedostatkom svetelnosti. Masku teda stačí jednoducho priložiť na tvár, zvoliť vhodný typ LED osvetlenia a užiť si ozdravnú relaxačnú kúru. Vaša pokožka bude po použití UNICLED KOREAN pôsobiť omladeným vzhľadom, bude zdravšia a vitálnejšia. 

Plne bezpečná technika

Vôbec sa nemusíte obávať, že by svetelná maska ??vašej pleti uškodila. Maska nepoužíva lasery ani UV svetlo, bola dermatologicky testovaná a nepotvrdili sa žiadne vedľajšie účinky. Jej použitie je bezbolestné a nepoškodzuje oči. Bolo tiež preukázané, že maska ??UNICLED KOREAN MASK podporuje lepšiu absorpciu komplementárnych dermokozmetických prípravkov. Maska vám teda v žiadnom prípade neublíži, naopak, pomôže s akýmkoľvek kožným problém a vy si navyše užijete príjemnú relaxačnú procedúru. 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam
Kód:  UNIKO842
Produktové číslo:  606110921534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13