Obnoviť stránku

TWISTSHAKE Tour sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TWISTSHAKE Tour sivý

Ak hľadáte kočík na občasné jazdenie, ktorý moc neváži a nezaberie miesto v kufri, kvalitný golfový kočík je jednoznačne správnym riešením. TWISTSHAKE Tour sivý zabezpečí, aby sa v ňom dieťa cítilo pohodlne, tým pádom sú spokojní aj rodičia. Kočík upúta taktiež zaujímavým dizajnom, takže vaše prechádzky budú mať štýl a budú vás baviť. Kočík TWISTSHAKE sa vyrába predovšetkým na jazdu na mestských cestách. Vo výbave sú dve rukoväti, takže sa pri jazde s kočíkom dobre manipuluje. Bol vyrobený s plastovými kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Kočík je stavaný aj na dlhé prechádzky, pretože keď s ním idete, nebude prekážkou ani nerovný chodník. Podvozku dominujú 4 kolesá, ktoré ešte viac zlepšujú stabilitu.

Kľúčové znaky golfového kočíka TWISTSHAKE Tour sivý

  • Ľahučká, ale stabilná konštrukcia pre jednoduchšie cestovanie
  • Kočík s plastovými kolesami, ktoré sú veľmi odolné
  • Podľa počtu kolies: štvorkolesový
  • Ide o kočík do mesta

Ďalšie vlastnosti kočíka TWISTSHAKE Tour sivý

Akčné výlety v každej situácii sú teraz jednoduchšie. Je vybavený aj celoodpruženou konštrukciou do horšieho terénu. Kočík s plastovými kolesami. Tieto kolesá naozaj nemusíte nafukovať.

Dôležité rozmery kočíka TWISTSHAKE Tour sivý

Rozmery zloženého kočíka sú 36 × 51 × 61 cm. Popularita kočíka je daná aj pre jeho nízku hmotnosť, váži len 7 kg, takže sa s ním veľmi pohodlne manipuluje. Hmotnosť kočíka je 7 kg, vyznačuje sa však veľmi kvalitnou, pevnou a bezpečnou konštrukciou. Aby ste mohli kočík dlho využívať, je užitočné poznať informáciu o jeho maximálnom zaťažení. V tomto prípade by ste nemali presiahnuť 22 kg.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ kočíka Golfový
Použitie Do mesta

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti Celoodpružený

Kolesá

Kolesá Plastové
Typ kolies Otočné
Počet kolies Štvorkolesový

Rozmery

Výška zloženého kočíka 36 cm
Šírka zloženého kočíka 51 cm
Dĺžka zloženého kočíka 61 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 7 kg

Zaťaženie

Maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg
Zaťaženie 22 kg
Kód:  BABY15325
Produktové číslo:  7350083124746
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06