Obnoviť stránku

TWISTSHAKE Jedálenská súprava – dievča (ružová/fialová)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TWISTSHAKE Jedálenská súprava – dievča (ružová/fialová)

Zaistite svojmu dieťatku pohodlné stolovanie bez toho, aby bolo jedlo všade okolo. So súpravou Twistshake, ktorá je ladená do obľúbených dievčenských farieb, sa teraz vaša malá stravníčka s radosťou nakŕmi. Základom je protišmyková podložka Click Mat, na ktorú pripevníte všetky taniere Twistshake jedným kliknutím. Na tanieriku naservírujete jedlo rozdelené do troch častí, aby sa nezmiešalo a s inteligentným vekom premeníte tanier na jedálenský box vhodný na výlety či skladovanie. Ďalšou súčasťou súpravy sú dva podbradníky vyrobené z mäkkého a príjemného plastu, ktoré zachytia každé jedlo. Do termosky s objemom 420 ml pripravíte na cesty obľúbený nápoj a môžete sa spoľahnúť na udržanie jeho teploty počas 10 hodín. Pitie môžete tiež pripraviť do fľaše pre batoľatá, v ktorej vytvoríte aj zdravý ochutený drink. S touto súpravou vás hodovanie vášho drobčeka nemôže zaskočiť.

    

Kľúčové vlastnosti detskej jedálenskej súpravy Twistshake – ružová/fialová

  • Praktická jedálenská súprava zaistí pohodlné kŕmenie dieťaťa
  • Súprava obsahuje Click-Mat podložku, delený tanier, podbradníky, fľašu, príbory a termosku
  • Farebné vyhotovenie súpravy je ružové a fialové
  • Súprava pokryje potreby dieťaťa v jedle aj v doplňovaní tekutín

Jedálenská súprava obsahuje skvelé kúsky

  • Podložku Click-Mat, na ktorú pripevníte tanier jedným kliknutím. Po tanierom sa vytvorí vákuum, vďaka ktorému je takmer nemožné s ním pohnúť. Na túto podložku sa hodia všetky taniere a misky Twistshake. Po použití ju môžete jednoducho vložiť do umývačky. Nie je však vhodná do mikrovlnky. 
     
  • Jedlo naservírujete na tanieriku Twishake rozdelené do 3 častí, aby sa nezmiešalo dohromady. Ak máte dva a viac týchto tanierov, môžete ich spojiť k sebe pomocou praktického Twist-Click systému. Iste tiež oceníte jeho protišmykové dno, ktoré zabráni tomu, aby tanier cestoval po stole. S inteligentným vekom sa vám tanier hneď premení na jedálenský box vhodný na výlety či skladovanie.
     
  • Dva podbradníky vyrobené z mäkkého a príjemného plastu zachytia všetko, čo malému stravníkovi spadne od úst. Pohodlie zaistí nastaviteľný pásik okolo krku, ktorý upravíte presne podľa potrieb dieťaťa. Veľkosť podbradníka je navyše nastavená tak, aby sa nezachytával pod stolom.
     
  • S príborom Twistshake sa vaše dieťa naučí hravo jesť. Má totiž krátke rukoväte a protišmykové časti na stabilné uchopenie. Príbor má tiež dômyselný okraj, ktorý zabráni tomu, aby skončil v pripravenom jedle. Možno ho umývať v umývačke.
     
  • Termoska Hot or Cold s objemom 420 ml je ideálna na cesty a skvele padne do prebaľovacej tašky. Vďaka svojej dvojitej antikorovej stene udrží teplotu pitia až 10 hodín. Termofľaša je potiahnutá mäkkou vrstvou gumy, takže sa pohodlne drží v ruke. Jej široké hrdlo zaistí jednoduché nalievanie nápoja. Jej výška je 22 cm a priemer 5 cm.
     
  • Fľaša pre batoľatá s objemom 300 ml neobsahuje BPA, takže je bezpečná pre vás i vaše bábätko. Vo fľaši si môžete tiež pripraviť čerstvý ovocný nápoj – stačí pridať ovocie a pretrepať. Silikónový ventil zabraňuje vylievaniu. Šikovný dizajn fľaše navyše umožňuje ľahké čistenie a doplňovanie. K fľaši môžete kombinovať jednotlivé časti z iných fliaš.

Kód:  BABY7795
Produktové číslo:  7350083120458
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03