Obnoviť stránku

TwelveSouth Inspire

Príslušenstvo k tovaru

TwelveSouth Inspire

Spoločnosť Apple vníma dizajn oveľa hlbšie než konkurencia a zámerne uviedla na trh sójovú sviečku imitujúcu vôňu čerstvo rozbaleného iMacu. Toto je niečo pre fajnšmekrov. Druhá generácia tejto netradičnej sviečky TwelveSouth nesie označenie Inspire [mac candle N°2]. Je založená na podobnej báze, ako jej predchodca, avšak s dôraznejší vôňou paliny, bergamotu a citrónu, vďaka ktorej má ešte o niečo viac pripomínať vôňu nového iMacu. Sviečka v modernom dizajne podporí tvoju myseľ a navodí inšpiračnú atmosféru. TwelveSouth Inspire je perfektným darčekom pre fanúšikov Applu.

Sviečka TwelveSouth Inspire a jej kľúčové vlastnosti

  • Praktické balenie
  • Moderný dizajn
  • Veľmi originálna vône
  • Netradičný darček pre fanúšikov Applu
  • Jedinečná zmes vôní

Vonia tak dobre, ako vyzerá

Sviečka TwelveSouth Inspire naliata do zákazkovej nádoby s bielym povrchom a hladkými krivkami, doplnená šedým interiérom skvele zapadá do miestnosti ako nenápadná dekorácia. Jedinečná zmes bergamotu, paliny, estragónu, jantáru a citrónu oživí domov aj kanceláriu. Každý profil vône bol vybraný pre svoju schopnosť odstrániť neporiadok v mysli a stimulovať kreativitu. 

Zloženie

100% vosk sójový

Rozmery

  • výška 110 mm
  • priemer 84 mm
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 655 g

Doba horenia

Doba horenia 70 h
Kód:  JA970

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17