Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TUB.O.FLO Hot 100 g

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 0,70 €/ks
Pri kúpe 2 ks 0,48 €/ks
Pri kúpe 3 ks 0,44 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 0,40 €/ks

TUB.O.FLO Hot 100 g

Čistič odpadov TUB.O.FLO, ktorý rozpúšťa a odstraňuje všetky nečistoty a usadeniny. Používa sa spolu s horúcou vodou. Čistič TUB.O.FLO navyše nepoškodzuje plastové ani kovové odpadové rúry. Pri pravidelnom používaní čističa odpadov TUB.O.FLO aspoň raz mesačne udržíte odpadové rúry čisté, bez mikróbov a bez nepríjemného zápachu.

Kľúčové vlastnosti čističa odpadov TUB.O.FLO Hot na použitie s horúcou vodou

  • Čistič odpadov TUB.O.FLO na použitie s horúcou vodou
  • Odstraňuje všetky nečistoty a usadeniny
  • Nepoškodzuje plastové ani kovové odpadové rúry
  • Pravidelné používanie udržuje odpadové rúry čisté, bez mikróbov a bez zápachu

Použitie:
Čistiaci prostriedok TUB.O.FLO nasypte do odpadovej rúry a zalejte 1 – 2 litrami horúcej vody s teplotou 95 – 100 °C. Prostriedok nechajte pôsobiť 2 – 10 minút a potom prepláchnite odpadové rúru prúdom vody.

Obmedzenie:
Pri používaní čistiaceho prostriedku TUB.O.FLO používajte ochranné rukavice, ochranný odev a ochranné okuliare. V prípade zasiahnutia očí okamžite vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri styku s pokožkou umyte zasiahnuté miesto veľkým množstvom vody. V prípade nehody, pocitu nevoľnosti vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte označenie na výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Obal potom zneškodnite v zbernom mieste pre nebezpečné odpady.

varovanie:
Čistiaci prostriedok TUB.O.FLO obsahuje bezvodný hydroxid sodný, ktorý spôsobuje popáleniny. Ide o žieravinu. Čistič odpadov TUB.O.FLO je parfumovaný.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Prášok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Funkcie

Funkcie Na odpady

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné
Obsah chlóru Bez chlóru
Kód:  UKL328
Produktové číslo:  5201314064916

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03