Obnoviť stránku

TUBA Sprej na škvrny 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TUBA Sprej na škvrny 500 ml

Čistiaci prípravok na škvrny TUBA je špičkovým pomocníkom v domácnosti na čistenie kobercov, domácich textílií, čalúnenia a autopoťahov. Dokonale odstraňuje všetky škvrny a nečistoty. Jeho účinná špeciálna formula s OXY silou na báze kyslíka si hravo poradí aj so škvrnami od červeného vína, ovocia, čaju, kávy či oleja. Zanecháva príjemnú a sviežu vôňu. Prípravok sa veľmi ľahko aplikuje vďaka praktickému rozprašovaču.
Použitie:
Škvrny od tekutiny osušte, nastavte trysku do otvorenej polohy a škvrny rovnomerne postriekajte. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a potom penu vtrite mäkkou handrou do tkaniny. Rozpustené nečistoty vysajte pijavou handrou. Pred použitím vyskúšajte stálofarebnosť tkaniny na málo viditeľnom mieste.
Zloženie:
Aniónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, NTA (kyselina nitriltrioctová) a jej soli, bieliace činidlá na báze kyslíka, ethanol, parfumy (limonene, citral, hexyl cinnamal).

 
Kód:  CIS164
Produktové číslo:  4001499016165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01