Obnoviť stránku

TrudiBaby Solare opaľovací krém pre deti SPF 30, 200 ml

18,28 €

TrudiBaby Solare opaľovací krém pre deti SPF 30, 200 ml

Postarajte sa o citlivú pleť vášho dieťatka s produktmi Trudi Baby Care, ktoré využívajú to najlepšie zo včelieho úľa. Opaľovací krém s ochranným faktorom SPF 30 spoľahlivo chráni pokožku detí pred UVA aj UVB žiarením. Bio rastlinné extrakty z aloe vera, ovsa a bio slnečnicový a mandľový olej predchádzajú vzniku voľných radikálov a starajú sa o pružnosť a hydratáciu pokožky. Neobsahuje parabény, farbivá, minerálne oleje, vazelínu, PEG, silikóny, lanolín ani alergény. Opaľovací krém pre deti Trudi Baby jemne vonia a je vodoodolný.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému pre deti SPF 30 Trudi Baby

  • Opaľovací krém Trudi Baby s ochranným faktorom SPF 30 spoľahlivo chráni pokožku detí pred UVA a UVB žiarením
  • Bio rastlinné extrakty z aloe vera, ovsa, bio slnečnicový a mandľový olej predchádzajú vzniku voľných radikálov
  • Zanecháva pružnú a hydratovanú pokožku
  • Bez farbív, parabénov, silikónov, PEG, lanolínu, vazelíny, minerálnych olejov a alergénov
  • Opaľovací krém pre deti Trudi Baby jemne vonia, je vodoodolný

Použitie:
Pred opaľovaním naneste na všetky odhalené časti tela. Nechajte vstrebať. Nanášajte opakovane, najmä po plávaní alebo potení. Nanášajte dostatočné množstvo, použitie malého množstva znižuje účinok prípravku.
Zloženie:
Aqua, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Homosalate octocrylene, Glycerin, Cetearyl alcohol, Lauryl glucoside, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Aloe barbadensis gel*, Oryza sativa starch, Hydrogenated dimer dilinoleyl/dimethylcarbonate copolymer, Sodium cetearyl sulfate, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Tocopheryl acetate, Benzoic acid, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sodium dehydroacetate, Helianthus annuus seed oil*, Dehydroacetic acid, Avena sativa kernel extract*, Maltodextrín, Acacia senegal gum, Ethylhexylglycerín, Elaeis guineensis oli, Sucrose, Sodium ascorbate, Beta-carotene, Tocopherol.
* bio extrakty


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratačný

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Detská

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  BABY17222
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8052049550987

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19