Obnoviť stránku

TrudiBaby dojčenský ochranný krém s včelím voskom a oxidom zinočnatým 100 ml

Garancia najlepšej ceny
5,39 €

TrudiBaby dojčenský ochranný krém s včelím voskom a oxidom zinočnatým 100 ml

Postarajte sa o citlivú pleť vášho dieťatka s produktmi Trudi Baby Care, ktoré využívajú to najlepšie zo včelieho úľa. Dojčenský ochranný krém s včelím voskom a oxidom zinočnatým Trudi Baby sa hodí najmä pri prebaľovaní. Vďaka nemu sa nemusíte báť popraskanej, podráždenej alebo začervenanej pokožky v oblasti slabín a zadočka, kde pokožka prichádza do styku s agresívnym močom a je neustále dráždená trením plienok. Detský telový krém Trudi Baby obsahuje 10 % oxidu zinočnatého, ktorý vytvára ochrannú bariéru, pokiaľ prirodzená bariéra pokožky nie je dostatočná. Včelí vosk a nechtík upokojujú začervenanú a svrbiacu kožu, peľ má upokojujúce a ochranné vlastnosti. Ochranný krém pre deti s včelím voskom nie je mastný a pokožka tak môže voľne dýchať.

Kľúčové vlastnosti dojčenského ochranného krému s včelím voskom a oxidom zinočnatým Trudi Baby

  • Dojčenský ochranný krém s včelím voskom a oxidom zinočnatým Trudi Baby je vhodný najmä pri prebaľovaní
  • Pokožka prichádza do styku s agresívnym močom a je dráždená trením plienok
  • Vďaka krému sa nemusíte báť popraskanej, podráždenej alebo začervenanej pokožky
  • Detský telový krém obsahuje 10 % oxidu zinočnatého, ktorý vytvára ochrannú bariéru, pokiaľ prirodzená bariéra nie je dostatočná
  • Včelí vosk a nechtík upokojujú pálenie a svrbenie, ošetrujú začervenanú kožu
  • Peľ má upokojujúce a ochranné vlastnosti
  • Olivové oleje, sója a pšenička sa vyznačujú zvlhčujúcim účinkom
  • Ochranný krém pre deti s včelím voskom Trudi Baby umožňuje pokožke voľne dýchať
  • Nie je príliš mastný

Použitie:
Po očistení zadočka naneste na miesta vystavené pôsobeniu stolice i moču a do kožných záhybov. Ošetrite tiež vzniknuté zapareniny.
Zloženie:
Aqua, Zinc Oxyde, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Coco-Caprylate/Caprate, Cera Alba, C10-18 Triglycerides, Orbignya Oleifera Seed Oil, Magnesium Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Pollen Extract, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Heliantus Annuus Seed Oil, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate.


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Účinné látky

Účinné látky Zmes prírodných olejov

Typ produktu

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Typ pokožky

Typ pokožky Detská

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  BABY17217
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8007300005171

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03