Obnoviť stránku

TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask 440 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask 440 ml

Vlasy sú korunou každej ženy. Dodávajú nám sebavedomie, a vďaka tomu máme pocit väčšej sebaistoty. O tento pocit a nádherné vlasy plné života sa postará maska TRESemmé Biotin + Repair 7. Obsahuje biotín a Pro-bond komplex, ktorý posilňuje každý pramienok zvonku aj zvnútra. Vlasy sú vďaka nej krásne hebké, mäkké, lesklé a plné zdravia. Maska TRESemmé Biotin + Repair 7 navyše viditeľne napráva až 7 druhov poškodenia vlasov spôsobených fénovaním, bielením, česaním, narovnávaním, farbením, splietaním či kulmovaním. Oslňte krásnymi vlasy každý deň, vďaka maske na vlasy TRESemmé.

Kľúčové vlastnosti šampónu TRESemmé Biotin + Repair 7 Mask

  • Vhodná pre poškodené vlasy
  • Napravuje 7 druhov poškodenia spôsobených fénovaním, bielením, česaním, narovnávaním, farbením, splietaním či kulmovaním.
  • Maska TRESemmé vyživuje každý vlas a vyhladzuje rozštiepené konce
  • Vlasy sú vďaka nemu krásne hebké a hladké
  • Zabraňuje zamotávaniu vlasov
  • TRESemmé Biotin + Repair 7 mask dodáva vlasom okúzľujúci lesk
  • Obsahuje biotín a Pro-bond komplex

Použitie:
Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút na ochranu, posilnenie a vyživenie vlasov. .

Zloženie:
Aqua,Cetearyl alcohol,Dimethicone,Stearamidopropyl dimethylamine,Behentrimonium chloride,Glycerin,Amodimethicone,Biotin,Cetrimonium chloride,Dipropylene glycol,Disodium EDTA,Ethylhexyl methoxycinnamate,Gluconolactone,Lactic acid,Magnesium chloride,Magnesium nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Paraffinum liquidum,Parfum,PEG-150 distearate,PEG-180M,PEG-7 propyheptyl ether,Petrolatum,Phenoxyethanol,Silica,Sodium chloride,Sodium sulfate,Trehalose,Benzyl alcohol,Benzyl salicylate,Butylphenyl methylpropional,Hexyl cinnamal,Limonene,Linalool


Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Parfum, Dipropylene Glycol, Cetyl Palmitate, Amodimethicone, Gluconolactone, Trehalose, Disodium EDTA, PEG-7 Propyheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Sodium Sulfate, Biotín, Lactic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 440 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Suché

Typ

Typ produktu Maska

Typ

Typ Maska

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa
Kód:  KSVL4023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720181238079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07