Obnoviť stránku

Topcom Babytalker 1020

4,0 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Babytalker 1020

Elektronická detská opatrovateľka je neoceniteľným pomocníkom pri strážení vášho dieťaťa. Obsahuje vysielač a prijímač pracujúci na nelicencované frekvenčnom pásme 446 MHz. Ponúka veľký dosah až do 2 km v otvorenom prostredí, pričom 8 kanálov zabezpečí spoľahlivú ochranu pred nežiadúcim rušením. K pohodlnému ovládaniu dopomôže podsvietený LCD displej, nastavenie citlivosti hlasovej detekcie. Balenie obsahuje dva zdroje pre 220V a jednu NiMH batériu. Rodičovskú jednotl možno využiť ako štandardné vysielačku PMR 446. Iste oceníte aj časovač pre upozorňovanie na dobu podávania liekov alebo dojčenia so zvukovým alarmom. Na detskej jednotke nájdete vstavanou diódové lampičku.
Parametre a špecifikácie:
Jednotka pre rodičov (prijímač):
LCD displej Podsvietenie LCD displeja Vox (hlasom aktivovaný prenos) Upozornenie na to, že sa slúchadlo nachádza mimo dosahu a upozornenie na vybitú bateriei Časovač pre upozorňovanie na dobu podávania liekov alebo dojčenia so zvukovým alarmom Vstavaná diódové svietidlo Dlhý dosah Spona k opasku Typ batérie: 3 x AAA Ni-MH vrátane batérií
Jednotka pre dieťa (vysielač):
LCD
Podsvietenie LCD displeja
Upozornenie: vybitá batéria
Nočné svetlo
Typ batérie: 4 x LR03 AAA
Adaptér
Kód:  JQ690a7
Produktové číslo:  5411519013910

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01