Obnoviť stránku

Tomy TF500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tomy TF500

Detská opatrovateľka Tomy TF500 vám umožňuje monitorovať vaše dieťa vo dne i v noci.

Použitá technológia DECT zabraňuje rušeniu a zaručuje súkromný, bezporuchový prenos reči aj zvukov. Ak je dieťa pokojné, po niekoľkých sekundách opatrovateľka automaticky zastaví prenos zvuku i vyžarovanie, a to až do ďalšieho hlasnejšieho prejavu dieťaťa, ktoré aktivuje prenos zvuku na rodičovskú jednotku.

Dosah pestúnky je 350 m, čo vám dáva veľkú slobodu pohybu. Detská jednotka má integrované nočné svetlo s nastavením jasu, ktoré sa aktivuje pri hluku alebo ho možno zapnúť stlačením tlačidla. Veľmi praktická je funkcia vyhľadanie rodičovskej jednotky. Samozrejmosťou je indikátor stavu nabitia, straty signálu, možnosť regulácie hlasitosti a intenzity hluku.

V balení nájdete praktický klip na opasok pre pohodlné prenášanie rodičovskej jednotky. Detská opatrovateľka Tomy TF500 predstavuje ideálneho spoločníka pre bezpečný spánok vašich detí.

Parametre a špecifikácie:

Dosah:
350 m

Vlastnosti:
funkcia alarmu
technológia DECT
vyhľadanie rodičovskej jednotky
nočné svetlo

Napájanie:
sieťové adaptéry
2× AAA pre rodičovskú jednotku (súčasť balenia)

Obsah balenia:
nabíjateľná rodičovská jednotka
detská jednotka
sieťový adaptér
spona na opasok

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah 350 m
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Kód:  QBM047
Produktové číslo:  071463075737

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17