Obnoviť stránku

Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma

Špeciálne pre vás máme v našej ponuke výhodnú sadu dojčenských fliaš Tommee Tippee 2 + 1 zdarma. Unikátny silikónová cumlík s antikolikový úpravou uľahčí každodenné kŕmenie vášho dieťaťa v situácii, keď už sa dojčenie nedarí.

kľúčové vlastnosti

  • 3 fľaštičky za cenu dvoch
  • antikoliková úprava
  • Zo zdravotne nezávaného materiálu
  • bez bisfenolu
  • Pre deti od narodenia

Ako od mamičky

Nasýtené a spokojné bábätko je prioritou väčšiny rodičov. Výrobky firmy Tommee Tippee poznajú potreby mamičiek a ich detí. Vedia pomôcť vo chvíli, keď rodičia musia siahnuť po umelej výžive, aby nakŕmili hladného potomka. Výhodná sada 3 detských fľaštičiek za cenu dvoch uľahčí prechod od dojčenia, pomôže aj pri kŕmení odstriekaným materským mliekom. Dômyselne navrhnuté cumlíky z priehledného mäkkého silikónu svojím tvarom pripomínajú matkin prsník. Dojča vďaka tomu nebude vnímať veľký rozdiel medzi dojčením a kŕmením z fľaše. Všetko z nezávadných materiálov bez Bisfenol A.

Aby bruško nebolelo

Detská fľaša Tommee Tippee C2N 260ml je navrhnutá s ohledom na potreby najmenších detí. Malý ventilačný otvor na okraji silikónové cumlíky napomáha úniku vzduchu z detskej fľaše a plynulému sania tekutiny dieťaťom. Používanie detské fľaše tak znižuje riziko vzniku toľko bolestivé brušnej koliky, ktoré dokážu dojčatá potrápiť. Mäkké a pružné cumlíky napodobňujúci materskú bradavku sú vhodné pre deti od narodenia.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 260 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast
Kód:  BABY5677
Produktové číslo:  5010415225306

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19