Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tommee Tippee C2N sada s kefkou – modrá

36,90 €

Tommee Tippee C2N sada s kefkou – modrá

Pre bábätká je najdôležitejšou a najprirodzenejšou potravou materské mlieko. Nie vždy sa ale dojčenie darí. Či už nemôžete dojčiť zo zdravotných dôvodov, alebo len potrebujete zabezpečiť stráženie kvôli štúdiu či práci, so sadou fľaštičiek Tommee Tippee Closer to Nature sa nemusíte o blaho svojho dieťatka obávať. Vďaka unikátnemu tvaru a cumlíku napodobňujúcemu materský prsník sú fľaštičky vhodné aj pre kombináciu dojčenia a dokrmovania z fľaše. Sada fliaš Tommee Tippee C2N je tak ideálnym darčekom pre všetky nastávajúce mamičky.

Kľúčové vlastnosti sady dojčenských fliaš Tommee Tippee C2N sada s kefkou – modrá

  • Sada dojčenských fliaš s krásnym a moderným dizajnom ideálnym pre chlapčekov
  • Perfektný darček pre nastávajúce mamičky
  • Fľaštička Tommee Tippee C2N obsahuje špeciálne ventilačný otvor, ktorý zaisťuje plynulé sanie s redukciou prehĺtania vzduchu
  • Fľaštička má špeciálny tvar, ktorý perfektne padne do drobných detský ručičiek
  • Ideálne pre mamičky, ktoré potrebujú kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše
  • Unikátny cumlík napodobňuje materský prsník a dieťa nenúti vyvíjať iný typ sania
  • Fľašky sú vyrobené zo zdravotne neškodných materiálov a neobsahujú bisfenol A
  • Sada dojčenských fliaš Tommee Tippee C2N je vhodná pre deti už od narodenia

Plynulé sanie s redukciou prehĺtania vzduchu

Dojčenská fľaša Tommee Tippee C2N je ideálna pre bábätká, ktorá trpia na koliky. Špeciálny ventilačný otvor na okraji cumlíka zaisťuje v priebehu sania dieťaťa odvod vzduchu a umožňuje tak dieťaťu kŕmenie s redukciou prehĺtania zbytočného vzduchu. Fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature tiež disponuje unikátnym tvarom a silikónovým cumlíkom, ktorý verne kopíruje materský prsník. Vďaka tomu je kŕmenie z fľaše Tommee Tippee pre deti úplne prirodzené a fľaštička je tak vhodná aj pre mamičky, ktoré potrebujú kombinovať kŕmenie z fľaše a dojčenie a obávajú sa, že bábätko bude pri ich používaní odmietať dojčenie.

Fľaštička Tommee Tippee perfektne padne do drobných detských ručičiek

Fľaštičky Tommee Tippee C2N majú ideálny tvar presýpacích hodín a presne dané záhyby sú vhodné aj pre neobratné detské prstíky. Dojčenské fľaštičky Tommee Tippee C2N sú vyrobené z kvalitných a bezpečných materiálov a neobsahujú bisfenol A. V sade dojčenských fliaš Tommee Tippee C2N nájdete aj silikónový cumlík vhodný pre deti od narodenia do šiestich mesiacov a špeciálnu kefku na čistenie fľaštičiek a cumlíkov.

Obsah sady:
2 kusy dojčenských fľaštičiek s objemom 150 ml, 2 fľaštičky s objemom 260 ml, silikónový cumlík pre deti vo veku 0 – 6 mesiacov a kefku pre umývanie fľaštičiek a cumlíkov


Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov

Materiál

Materiál cumlíka Silikón

Vzhľad

Motív Bez motívu
Farba Modrá

Vlastnosti

Vlastnosti cumlíka Vhodná pre novorodencov
Vhodná do Umývačky

Objem

Objem 150 ml, 260 ml

Počet kusov

Počet kusov 5 ks
Kód:  BABY8516
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010415235671

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18