Obnoviť stránku

TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea súprava 850 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea súprava 850 ml

Súprava vlasovej kozmetiky Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea ponúka vašim vlasom šetrnú starostlivosť so zvýšenou umývacou schopnosťou. V krásnom darčekovom balení nájdete päť luxusných vlasových prípravkov na komplexnú starostlivosť. Ide o šampón, kondicionér, masku, marulový olej a keratínovú vodu. Nechýba ani príručka s prehľadom prírodných látok, ktoré sú obsiahnuté v produktoch a podrobný návod, ako sa o svoje vlasy správne starať. Súprava vlasovej kozmetiky Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea je ideálna na problematickú pokožku hlavy, ktorú trápia lupiny, seborea či rýchle mastenie. Používanie týchto prípravkov je vhodné na jemné, zľahnuté vlasy bez objemu, bezproblémové normálne aj detské vlasy od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti sady vlasovej kozmetiky Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea

  • Ponúka vašim vlasom šetrnú starostlivosť so zvýšenou umývacou schopnosťou
  • V krásnom darčekovom balení nájdete päť luxusných vlasových prípravkov na komplexnú starostlivosť
  • Súprava Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea je ideálna na problematickú pokožku hlavy
  • Obsahuje šampón, kondicionér, masku, marulový olej a keratínovú vodu
  • Prehľad obsiahnutých prírodných látok aj návod na správnu starostlivosť o vlasy
  • Šampón Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea na jemné, zľahnuté vlasy bez objemu, normálne aj detské vlasy od 3 rokov

Použitie a spôsob aplikácie:

Šampón: Vlasy namočte a umyte šampónom, vrátane pokožky hlavy. Šampón dôkladne opláchnite vlažnou vodou a celý proces ešte raz opakujte. Umyté vlasy šetrne vyžmýkajte rukami a následne cez uterák. 
Kondicionér:  Do uterákom vysušených vlasov votrite malé množstvo kondicionéra. Nanášajte vždy od polovice dĺžok ku končekom, vyhnite sa pokožke hlavy. Vlasy opatrne prečešte širokým hrebeňom a dôkladne opláchnite. 
Maska BALANCE:  Potrebné množstvo masky naneste do dlaní a votrite do vlhkých vlasov od polovice dĺžok ku končekom, vyhnite sa pokožke hlavy. Opatrne rozčešte a nechajte pôsobiť 5 – 10 minút. Odporúčané použitie masky je na bežnú kúru: 1× týždenne, pri intenzívnej kúre: 2 – 3× týždenne. 
Marulový olej: Olej použite po umytí šampónom a po použití kondicionéra. Pokiaľ vo svojej starostlivosti používate aj hĺbkovú regeneráciu, tzn. masku a bezoplachový kondicionér, marulový olej použite až v poslednom kroku, tzn. tesne pred fúkaním vlasov.Nakvapkajte pár kvapiek oleja do dlaní a rukou ich votrite do vlhkých končekov. Začnite použitím pár kvapiek výživného oleja a podľa potrebyprípadne kvapky pridávajte.
Tip: 
MARULA marulový olej môžete tiež použiť ako vyživujúcu masku. Maska pôsobí niekoľko hodín (či cez noc) pred samotným umývaním vlasov. Naneste vždy pár kvapiek do dlaní a rukami postupne votrite do celých dĺžok vlasov. Vlasy celé zabaľte do uteráka a nechajte pôsobiť.Dĺžka pôsobenia je minimálne 30 minút alebo cez celú noc. 
Keratínová voda: 
Aplikujte na umyté a ľahko vysušené vlasy rovnomerne po celej dĺžke. Prečešte širokým hrebeňom a vyfúkajte do sucha.

Obsah súpravy:  
GREEN TEA Šampón 250 ml 
GREEN TEA Kondicionér 250 ml 
BALANCE obnovujúca maska 100 ml 
MARULA Marulový olej s vitamínom E 50 ml 
HAIR LIQUID keratínová voda 200 ml

Zloženie

Aqua. Sodium C14-16 Olefin Sulfonate. Sodium Chloride. Cocamidopropyl Betaine. Coco Glucoside, Polyquaternsum-7. Cocamide DEA. Glycerín. Polyglyceryl 1-4 Caprate, Parfém, Geraniol. Hexyl Cinnamal. Limonene, Linalool. Caffeine. Polyacrylate Crosspolymer-6, Chlorella Vutgaris/Lupinus Albus Proteín Ferment, Coco-Caprylate/Caprate. Glycol Distearate, Steareth-4, Betula Albumu Leaf Extract. AchiIlea Millefolium Flower Extract. Equisetum Arvense Extract. Urtica Dioica Leaf Extract. Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Tilia Platyphyllos Flower Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 5 ks
Obsah balenia Kondicionér, Maska, Šampón

Objem

Objem 850 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne
Kód:  KSVL7773
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594199040470

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01