Obnoviť stránku

TOMAS ARSOV Green Tea 200 ml

Garancia najlepšej ceny
6,29 €

TOMAS ARSOV Green Tea 200 ml

Milujete vôňu zeleného čaju? Potom je pre vás sprchový gél kozmetiky TOMAS ARSOV ako stvorený. Ide sa o českú značku kozmetiky, na kvalitu ktorej dohliada osobne kaderník Tomáš Arsov. Súčasne dohliada na všetky výrobné procesy, takže máte úplnú istotu o kvalite a šetrnosti výrobku na vašu pokožku. Sprchový gélTOMAS ARSOV Green Tea je vďaka svojej vôni vhodný nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Jemné zloženie s aloe vera a kokosovým olejom sa postará o úžasný pocit čistoty a sviežosti. Zároveň zanechá vašu pokožku hydratovanú a jemnú.  Sprchový gél má objem 200 ml a neobsahuje parabény.

Hlavné prednosti sprchového gélu TOMAS ARSOV Shower Gél Green Tea 200 ml

  • So sprchovým gélom si môžete dopriať mimoriadny pocit čistoty a sviežosti
  • Vhodný pre ženy aj mužov
  • Na aplikáciu vám postačí malá kvapka gélu
  • Šetrné zloženie na hydratáciu a vyživenú pokožku
  • Obsahuje aloe vera a kokosový olej
  • Vhodný na všetky typy pleti
  • Zloženie neobsahuje žiadne parabény
  • Môžete pridať aj pár kvapiek do vane

Šetrné zloženie sprchového gélu TOMAS ARSOV na hydratáciu a vyživenú pokožku

Sprchový gélTOMAS ARSOV s vôňou zeleného čaju zanechá vašu pokožku krásne hydratovanú a jemnú po každom umytí. Obsahuje aloe vera a kokosový olej, ktorý pôsobí šetrne a jemne na vašu pokožku.  Na aplikáciu vám postačí malá kvapka sprchového gélu TOMAS ARSOV Green Tea, ktorá vytvorí hustú penu. Sprchový gél je vďaka svojmu šetrnému zloženiu vhodný pre všetkých, ktorí majú citlivúpokožku. Vôňa zeleného čaju z neho robí univerzálny sprchový gél vhodný nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Zloženie neobsahuje žiadne parabény, takže je ideálny na všetky typy pleti.

Použitie sprchového gélu TOMAS ARSOV Green Tea

Malé množstvo sprchového gélu naneste na navlhčenú pokožku celého tela a potom opláchnite vlažnou vodou. Sprchový gél TOMAS ARSOV Green Tea je vhodný na každodenné použitie. Po namydlení sa poriadne opláchnite vodou a osušte.

Zloženie sprchového gélu TOMAS ARSOV Green Tea:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Chloride, Parfum-Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside Glycerín, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Menthol, Glycol Distearate, Steareth-4, Benzyl Alcohol, Mety Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citric Acid

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Chloride, Parfém•Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside•Glycerín, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, mentol, Glycol Distearate, Steareth-4, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citric Acid

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  SG708
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006380201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13