Obnoviť stránku

TOMAS ARSOV Bonfire bezoplachový 250 ml

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -11 %
8,72 € 9,89 €

TOMAS ARSOV Bonfire bezoplachový 250 ml

Ocenili by ste, ak by vaše vlasy vyzerali zdravo? Mohol by vás teda upútať kondicionér TOMAS ARSOV s objemom 250 ml, hodí sa na farbené, poškodené a suché vlasy. Zloženie dodáva vlasom toľko potrebnú výživu a regeneráciu. Ak si prajete získať dokonale hydratované vlasy, túto voľbu určite oceníte. Vaše vlasy sa budú oslnivo lesknúť. Určite tiež oceníte, že kondicionér po nanesení nie je potrebné spláchnuť.

Dôležité vlastnosti kondicionéra TOMAS ARSOV Bonfire bezoplachový 250 ml

  • S pomocou tohto kondicionéra zostanú vaše vlasy zdravé a krásne
  • Objem kondicionéra TOMAS ARSOV: 250 ml
  • Priamo určené na farbené, poškodené a suché vlasy
  • Dokonale vyživí a regeneruje vlasy
  • Prináša vlasom dokonalú hydratáciu
  • Zaručí mimoriadny lesk

Zloženie

Aqua, Methylpropanediol, Coco-Caprylate/ Caprate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Tristearate, Hydroxypropyl guar, Panthenol, Pantolactone, Citric Acid, Glycerín, Vanillyl Butyl Ether, Hydrolyzed Keratin, Betula Alba Leaf Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Tilia Platyphyllos Flower Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein, Ferment, Butylene Glycol, Lysine, Histidine, Arginine, Kyselina asparágová, treonín, Serín, Glutamic Acid, Prolín, Glycine, Alanine, Valine, Isoleucine, Leucín, Tyrozín, Phenylalanine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Parfum, Eugenol

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ

Typ produktu Balzam
Kód:  KSVL4776
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006380928

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06