Obnoviť stránku

TIGI Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray 300 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray 300 ml

TIGI Your Highness Firm Hold Hairspray je luxusný lak na vlasy pre dodanie oslnivého lesku a maximálneho objemu, ktorý je vhodný na všetky vlasové typy. Tento unikátny lak je stredne silno tužiaci, má dlhotrvajúci efekt, účinne zamedzuje rozstrapkaniu a zabraňuje pôsobeniu vplyvov vlhkosti, stará sa o vaše vlasy, ktoré zanecháva hodvábne jemné, oslnivo lesklé a maximálne objemné. Zahalí vaše vlasy do omamnej arómy citrusov, zabraňuje statickej elektrine a zamedzuje tak poletovaniu vlasov.
Aktívne látky:
Obsiahnuté extrakty z levandule, wistérie, jazmínu a fialky sa starajú o vaše vlasy, dodávajú im maximálny lesk a objem, zamedzujú rozstrapkaniu a účinne bojujú proti poletovaniu vlasov.
Účinky:
Výsledkom použitia je perfektný, stredne zafixovaný a dlhotrvajúci účes, ktorý je hodvábne lesklý a objemný, vlasy sú jemné, hebké a príjemné na dotyk, nestrapkajú sa a nepoletujú.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Objem:
300 ml
Stupeň fixácie:
Stredne silná

Zloženie:
Alcohol Denat. (SD-Alcohol 40-B), Hydrofluorocarbon 152a, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Wisteria Sinensis Extract, Benzyl Salicylate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Viola Odorata Flower/Leaf Extract.Alcohol Denat. (SD-Alcohol 40-B), Hydrofluorocarbon 152a, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Wisteria Sinensis Extract, Benzyl Salicylate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Viola Odorata Flower/Leaf Extract.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL0253
Produktové číslo:  615908412802

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07