Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200ml

4,3 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200ml

Vlasový sprej TIGI Sleek Mystique Haute Iron Spray je špeciálny sprej pre žehlenie a tepelnú úpravu vlasov. Obsahuje ochranné zložky, ktoré sú aktívne aj pri teplotách cez 230 ° C a zároveň dodávajú vlasom žiarivý lesk. Tento ultra ľahký sprej zabraňuje strate hydratácie vlasov pri vytváraní rovných štýlov. Vlasy zostávajú zdravé a lesklé. Sprej vlasy nielen vyrovnáva a zabezpečuje im väčšiu fixáciu, ale tiež ich dostatočne posilňuje a zaceľuje povrch poškodených vlasov. Po jeho použití Vás bude po celý deň doprevádzať príjemná vôňa mandarínky a pačuli.
Aktívne látky:
Lychee, japonský zimolez a olej z ryžových otrúb vyrovnávajú kučeravé vlasy a dodávajú im brilantný lesk.
Použitie:
Nastriekajte na suché vlasy a vyhlaďte žehličkou alebo nastriekajte na vlhké vlasy a potom vyfénujte do sucha.
Objem:
200 ml

Zloženie:
Dimethyl Ether, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Panthenol, IsoeicosaneIsohexadecane, Parfum (Fragrance), Triisostearyl Citrate, Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer, Phytantriol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Butylene Glycol, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-A), Bambusa Vulgaris (Leaf) Extract, Aqua (Water/Eau), Ascorbic Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobuytlparaben, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Sprej

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 200 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním

Účinok

Účinok Lesk, Výživa, Uhladenie
Kód:  KSVL0248
Produktové číslo:  615908426021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06