Obnoviť stránku

TIGI Catwalk Fashionista Violet Shampoo 750 ml

Zľavnené -13 %
12,90 € 14,90 €

TIGI Catwalk Fashionista Violet Shampoo 750 ml

Oslňte chladným odtieňom blond. Tento šampón vám pomôže zbaviť sa nežiaducich žltých tónov. Obsahuje iluminačný komplex látok z fialiek, perlového extraktu a ryžového mlieka. Vlasy sú po jeho použití nádherne lesklé. Vhodný je aj na šedivé vlasy.

Luxusná starostlivosť o vlasy

  • Blond, melírované a šedivé
  • S iluminačným komplexom
  • Potláča nežiaduce žlté tóny
  • Podporí chladný odtieň
  • Dodáva oslňujúci lesk

Použitie:
Šampón naneste na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 1 až 10 minút – podľa požadovaného efektu. Šampón môžete používať opakovane alebo jednorazovo na odstránenie nežiaducich tónov. Po dosiahnutí požadovaného odtieňa je vhodné ho kombinovať s bežným šampónom. Pre 100 % výsledok používajte spoločne s kondicionérom z rovnakej série.

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Glycerin, Fragrance (Parfum), Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Sulfate, Carbomer, Sodium Isethionate, Dimethiconol, Polyquaternium-10, PPG-9, Laureth-4, Mica, Disodium EDTA, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Amodimethicone, Triethanolamine, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid, TEA-Sulfate, PEG-45M, Magnesium Nitrate, Isopropyl Alcohol, Sodium Acetate, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Methylchloroisothiazolinone, Silica, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Nonfat Dry Milk (Sine Adipe Lac/Poudre de Lait Écrémé), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Hydrolyzed Pearl, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Ext. Violet 2 (CI 60730), Titanium Dioxide (CI 77891).

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Účinok

Účinok Lesk

Objem

Objem 750 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL3180
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  615908426830

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12