Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Totally Beachin Shampoo 250 ml

TIGI Bed Head Totally Beachin Shampoo 250 ml

Gélový šampón TIGI Bed Head Totally Beachin Shampoo s objemom 250 ml je vhodný na starostlivosť o vlasy vystavené intenzívnemu slnku. Jemne a šetrne sa stará o pokožku, vlasy dokonale vyčistí a odstráni z nich všetok piesok, chlór a soľ, ktoré sa do nich pri kúpaní dostali. Jeho zloženie je obohatené o glycerín, ktorý zanecháva vo vlasoch vlhkosť, vďaka čomu vlasy nie sú po umytí vysušené. Ďalšou aktívnou látkou je aloe vera, ktoré pokožku hlavy upokojuje. Svieža letná vôňa manga a mandarínky vlasy krásne prevonia a dodá im pocit osvieženia a ľahkosti.


Účinky:
Vaše vlasy budú žiarivo lesklé, hladké, dokonale čisté a pôsobiace zdravým dojmom.
Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do vlhkých vlasov, ľahkými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom dôkladne šampón opláchnite.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov.
Objem:
250 ml

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Dimethiconol, Sodium Benzoate, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-23, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, PPG-9, Limonene, Linalool, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2785
Produktové číslo:  615908425512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12