Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Superstar Spray 311 ml

TIGI Bed Head Superstar Spray 311 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Vlasový sprej Bed Head Superstar Queen dokonale zväčší objem vašich vlasov už od korienkov. Silne tužiaci termoaktívny sprej pomôže dokončiť záverečný styling vášho účesu a vy sa budete cítiť po celý deň ako kráľovná. Šetrné zloženie spreja vlasy nezaťažuje, ale napriek tomu výborne drží tvar účesu. Vlasy sú po nanesení prípravku a vyfúkaní vitálnejšie a bohatšie. Použite šetrný sprej pre vytvorenie dokonalého účesu!

Prípravok vlasy posilňuje, pôsobí priamo na ich korienky a zanecháva ich pružnejšie, pevnejšie a prirodzene lesklé. Je možné ho použiť na suché i vlhké vlasy. Vlasový sprej účes spevní a dodá mu perfektný objem pri zachovaní jeho ľahkosti a prirodzeného pohybu vlasov. Doprajte si moderný účes ako superstar!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte na suché alebo vlhké vlasy a vyfúkajte.
Objem:
320 ml



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 311 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL2649
Produktové číslo:  615908425871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14