Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Manipulator 57 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Bed Head Manipulator 57 ml

Tigi Manipulator je luxusný tvarovací a tužiaci krém, ktorý je vhodný pre normálne a silné vlasy. Tento unikátny krém svojou jemnou textúrou oddeľuje jednotlivé pramene, dokonale drží kučery a presne definuje lokne. Vďaka tomuto krému je možné vaše vlasy vytvarovať do takmer každého, aj veľmi zložitého, vami požadovaného tvaru, ktorému prepožičia oslnivý lesk a dlhodobú fixáciu. Výrobok je vhodný aj pre tvorbu módneho rozstrapateného vzhľadu.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne a silné vlasy.

Objem:

57 ml
 

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Propylene Glycol, Ozokerite, PVP/VA Copolymer, Petrolatum, Oleth-20, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Oleth-3, Oleth-5, DEA-Oleth-3 Phosphate, DEA-Oleth-10 Phosphate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, PEG-45M, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 57 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL0149
Produktové číslo:  615908404708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14