Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Hard Head 385 ml

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Bed Head Hard Head 385 ml

TIGI Hard Head je luxusný lak na vlasy s extrémne silnou fixáciou, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. Tento unikátny stylingový prípravok umožňuje vytvoriť profesionálne vlasové účesy nielen na denné nosenie, ale aj na dôležité večerné gala podujatia. Prepožičia vášmu účesu maximálnu možnú a dlhotrvajúcu fixáciu, ochranu pred vlhkosťou aoslnivý lesk. S každou ďalšou aplikačnou vrstvou sa zvyšujú jeho fixačné schopnosti. Je ľahko vymývateľný a nevysušuje vaše vlasy.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Objem:
385 ml
Stupeň fixácie:
Silná

Zloženie:
Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Isobutane, Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamide/Acrylates/Butyaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Triethyl Citrate, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Quaternium-52, Hydrocitronellal, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene
 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 385 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia
Kód:  KSVL0179
Produktové číslo:  615908403701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09