Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Tweens

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Tweens

Sada vlasovej kozmetiky TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Tweens pre farbené vlasy obsahuje šampón a kondicionér. Táto sada vlasy ošetruje, čistí aj vyživuje. Do hĺbky hydratuje vlasové vlákna a zanecháva vlasy jemné a poddajné. Sada je vhodným darčekom pre mužov aj ženy, ktorí majú farbené vlasy. Prípravky zachovávajú farbu žiarivú a prirodzene lesklú po dlhý čas.

Šampón TIGI Bed (750 ml)


vlasy jemne čistí, osviežuje a odstraňuje z nich prebytočný maz. Dodáva vlasom silu a vitalitu, chráni ich farbu a zanecháva vlasy komplexne vyživené a dokonale hydratované. Obsahuje množstvo vitamínov, mandľový a kokosový olej a proteíny. Tieto látky vlasy perfektne ošetria a posilnia.

Kondicionér TIGI Bed (750 ml)


stará sa o farbené vlasy silou prírodných olejov, vitamínov a proteínov. Rýchlo a spoľahlivo vyhladzuje vlasové vlákna a dodáva vlasom prirodzený lesk. Kondicionér posilňuje a zaceľuje končeky a vlasy sú vďaka nemu odolnejšie pri rozčesávaní. Po pravidelnom používaní budú vlasy hebké, poddajné, vyživené, posilnené a komplexne ošetrené.
Aktívne látky:

  • Provitamín B5 - posilňuje vlasové vlákna
  • Vitamín E - chráni vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • Mandľový olej - vlasy posilňuje, zjemňuje a hydratuje
  • Kokosový olej - vlasy zvláčňuje, posilňuje ich obranyschopnosť a pevnosť
  • Keratín - komplexne vlasy vyživuje, posilňuje a hydratuje
  • Proteíny - vlasy celkovo posilňujú

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSDS0458
Produktové číslo:  615908951073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12