Obnoviť stránku

TIGI B For Men Wise Up Scalp Shampoo 250 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI B For Men Wise Up Scalp Shampoo 250 ml

Profesionálny šampón pre mužov má unikátne zloženie, ktoré na oživenie vlasov a osvieženie vlasovej pokožky využíva uhoľný prášok. Ten je známy svojimi čistiacimi a absorbčnými schopnosťami, spoľahlivo zachytáva nečistoty, prebytočnú mastnotu, pachy aj odumreté kožné bunky. Šampón obsahuje anti-fuzz molekuly, ktoré eliminujú poletovanie vlasov, dodávajú im pevnosť, prirodzenú pružnosť a vitalitu. Špeciálna technológia Fibroscalp čistí vlasy rýchlo a ľahko aj od všetkých stylingových prípravkov. Zanecháva ich dokonale čisté, svieže a nádherne prevoňané bazalkou a mätou. Kúpte si účinný šampón, ktorý vaše vlasy celkovo zdokonalí!

Vlastnosti šampónu

  • Je určený pre mužov
  • Oživuje vlasy a osviežuje vlasovú pokožku
  • Účinne vlasy čistí od všetkých nečistôt
  • Eliminuje poletovanie vlasov
  • Má antimikrobiálne účinky
  • Dodáva vlasom pevnosť a prirodzenú pružnosť
  • Navracia vlasom vitalitu
  • Krásne vlasy prevonia sviežou vôňou

Každý moderný muž dbá nielen na čistotu svojho tela a krásu pleti, ale svoju pozornosť venuje tiež vlasom. Aby vlasy boli zdravé a vitálne, je potreba na ich očistu používať vhodný šampón. Šampón TIGI B For Men Wise Up Scalp má špeciálne zloženie, ktoré je určené práve mužom. Šetrne vlasy ošetruje, navracia im prirodzenú pružnosť a zdravý vzhľad. Prípravok poskytuje vlasom potrebnú výživu a zaceľuje trhlinky vo vlasovom vlákne. Doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť, aby boli zdravé, lesklé a krásne!

Účinné látky:

  • Uhoľný prášok - odstraňuje z vlasov nečistoty, mastnotu, pachy aj odumreté kožné bunky
  • Kofeín - prekrvuje pokožku hlavy, príjemne osviežuje a dodáva vlasom vitalitu
  • Pyrithion zinočnatý - efektívne, ale šetrne odstraňuje lupiny, má antimikrobiálne účinky

Typ vlasov:
Pre všetky typy mužských vlasov.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Voda, Lauryl ether sulfát sodný, kokoamidopropylbetain, akrylátové kopolyméry, dimethikonol, dimetikón, Parfum, chlorid sodný, kyselina citrónová, pyrition zinočnatý, guarhydroxypropyltrimonium chlorid, fenoxyetanol, zinok sulfát, TEA-Dodecylbenzénsulfonát, Laureth- 23, laureth-4, Poloxamér 407, benzoan sodný, PEG-9M, xantánová guma, Methylisothiazolinone, Polynaphthalenesulfonate sodný, celulózová guma, DMDM ??hydantoín, kofeín, uhoľný prášok, PPG-9, butylfenyl Methylpropional, geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonén, Linalool modrý 1 (CI 42090), červený 33 (CI 17200), žltý 5 (CI 19140).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL3134
Produktové číslo:  615908426939

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11