Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TIERRA VERDE Osviežujúci kúpeľový balíček (dóza vianočná)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIERRA VERDE Osviežujúci kúpeľový balíček (dóza vianočná)

Potešte seba či svojich blízkych osviežujúcim kúpeľovým balíčkom TIERRA VERDE. S touto sadou potešíte dvakrát – nielen obdarovaného, ale aj prírodu, ku ktorej sú produkty TIERRA VERDE šetrné. Súprava obsahuje sprchový gél, dva esenciálne oleje a lufu. Kozmetické produkty sú ukryté v dóze, ktorej potom určite vdýchnete nový život a vymyslíte, na čo ju využijete. Nie, že by sme vám chceli napovedať, ale dózu so sebou môžete vziať napríklad do bezobalového obchodu a nabrať si do nej to, čo práve potrebujete. Sprchový gél nesie pôvabný názov Esencia sviežosti, má optimálne pH, nevysušuje pokožku a obsahuje olej z vavrínu kubébového, ktorý pôsobí proti únave a osviežuje. Sprchový gél je vhodný aj na citlivú pokožku. Esenciálny olej BIO Rozmarín vás povzbudí a postaví vás na nohy, dodáva pocit sviežosti. Vďaka nemu budete mať chuť a výdrž do každej náročnejšej aktivity. Možno ho použiť aj pri masážach. Esenciálny olej BIO Citrónová tráva má sladkastú citrusovú vôňu, ktorá osviežuje a inšpiruje. Lufa je báječným pomocníkom pri starostlivosti o pokožku, zároveň s ňou šetríte prírodu, pretože nepoužívate plastovú umývaciu hubku. Vďaka nej bude vaša pokožka prekrvená, odstránite s ňou odumreté bunky a uvoľníte upchaté póry. Nezabudnite vždy dbať na to, aby bola po použití lufa starostlivo preschnutá. Sada kozmetiky je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti osviežujúceho kúpeľového balíčka TIERRA VERDE

  • Sada kozmetiky TIERRA VERDE je vhodná ako darček
  • Kozmetický balíček je ukrytý v znovu použiteľnej dóze
  • Sprchový gél Esencia sviežosti pôvabne vonia a hydratuje
  • Oba esenciálne oleje môžete využiť napríklad pri masážach
  • Lufa je skvelým pomocníkom pri starostlivosti o pokožku

Obsah kozmetickej sady TIERRA VERDE:
Sprchový gél 230 ml
Esenciálny olej BIO Rozmarín 10 ml
Esenciálny olej BIO Citrónová tráva 10 ml
Lufa

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua, Glycerín, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Lauroyl Glutamate, Extrakt z listov Camellia Sinensis, Sodium Chloride, Capryl/Caprylyl Glucoside, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric acid, Limonene, Geraniol.

Esenciálny olej BIO Rozmarín:
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene*, Linalool*.

Esenciálny olej BIO Cintrónová tráva:
Cymbopogon Flexuosus Leaf Oil, Citral*, Linalool*.
*- prírodného pôvodu

Lufa:
100% egyptská lufa, špagát zo 100% bavlny.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Lufa, Olej do kúpeľa, Sprchový gél
Kód:  KSDS1490
Produktové číslo:  8595691812947
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11