Obnoviť stránku

TIERRA VERDE Odstraňovač vodného kameňa – kyselina citrónová (pap. vrecko 1 kg)

4,9 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

TIERRA VERDE Odstraňovač vodného kameňa – kyselina citrónová (pap. vrecko 1 kg)

Možno budete aj prekvapení, ako málo stačí, aby ste sa účinne, bez veľkej námahy a hlavne ekologickou cestou zbavili vodného kameňa. A to ako v spotrebičoch, ktoré denne používate, ako je umývačka, práčka, kávovar alebo varná kanvica, tak aj na kúpeľňovom a kuchynskom vybavení. Eko odstraňovač vodného kameňa značky Tierra Verde pracuje veľmi šetrne, nepoškodzuje plastové ani gumové časti ošetrovaných plôch a na rozdiel od octu nezanecháva nepríjemný zápach. Dokonale odstráni usadený kameň aj z WC misy. Eko čistiaci prostriedok TIERRA VERDE na odstránenie vodného kameňa vám navyše šetrí aj peňaženku. Je totiž vo forme prášku, takže na rozdiel od tekutých prípravkov si nekupujete vodu. Čistič je zabalený v ekologickom papierovom vrecku.

Kľúčové vlastnosti eko odstraňovača vodného kameňa Tierra Verde

  • Vysoko účinný, čistí bez námahy a jemne
  • Ekologický odstraňovač vodného kameňa Tierra Verde vo forme prášku
  • Čistí domáce spotrebiče, sanitárne zariadenia a kuchynské povrchy
  • Nepoškodzuje plastové ani gumové diely
  • Na rozdiel od octu nezanecháva nepríjemný zápach
  • Odstraňovač vodného kameňa Tierra Verde je balený v papierovom vrecku

Použitie:
Práčky a umývačky riadu: Nasypte 200 g prášku do bubna prázdnej práčky alebo na dno prázdnej umývačky riadu a zapnite spotrebič na prací/umývací cyklus pri 50 – 60 °C. Po ohriatí vody spotrebič vypnite a nechajte ho 30 minút stáť. Potom dokončite program vrátane opláchnutia vodou.
Kávovary: Rozpustite 1 polievkovú lyžicu prípravku v približne 1 litri teplej vody, nalejte do kávovaru a nechajte prejsť cyklom varenia. Potom proces zopakujte s čistou vodou.
Kanvice: Naplňte kanvicu vodou, pridajte 1 polievkovú lyžicu prípravku a priveďte do varu. Vypnite kanvicu a nechajte ju asi 30 minút odstáť. Po naliatí čistiaceho roztoku do kanvice prevarte čistou vodu. Horúci roztok kyseliny citrónovej možno použiť na čistenie toaliet alebo odtokov, jeho účinky sa zvýšia kombináciou s jedlou sódou alebo bieliacim práškom Puer.
Toalety: Pri čistení toalety nasypte prášok na vnútornú stranu misy a vydrhnite ju kefou. Potom nalejte ocot, nechajte pôsobiť a znovu vydrhnite.

Návod na domácu výrobu plákadla:
Zmiešajte 1 l vlažnej vody a 150 g kyseliny citrónovej. Môžeme prevoňať vaším obľúbeným prírodným esenciálnym olejom. Do dávkovača na zmäkčovač tkanín dávkujte 30 – 45 ml podľa tvrdosti vody.

Zloženie:
100 % kyselina citrónová (CAS 5949-29-1)

Varovanie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Likvidácia: Nepoužitý výrobok alebo prázdny obal zlikvidujte do zberných nádob na komunálny odpad.


Zloženie

100 % kyselina citrónová (CAS 5949-29-1)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Prášok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Určenie

Určenie Univerzálne použitie, Na kávovary , Na drez a batériu, Na umývačky

Funkcie

Funkcie Na vodný kameň

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické
Obsah chlóru Bez chlóru

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  CIS1409
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594165000354
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11