Obnoviť stránku

Tickless Pet orange

5 1 hodnotení
34,54 €

Tickless Pet orange

Odpudzovač Tickless Pet orange zabezpečí ochranu psov a mačiek proti kliešťom a blchám pri pobyte v prírode. Stačí odpudzovač jednoducho pripevniť napríklad na obojok. Odpudzovač je maximálne šetrný k životnému prostrediu, neobsahuje chemické látky ani vône. Odpudzovač Tickless Pet vydáva ultrazvukové pulzy, ktoré kliešte a blchy odpudzujú a narúšajú ich orientáciu. Ultrazvukové pulzy sú pre človeka i zvieratá úplne nepostrehnuteľné a sú úplne bezpečné. Odpudzovač je vhodný pre mláďatá, staršie i gravidné zvieratá. Odpudzovač je účinný približne do vzdialenosti 1,5 m. Životnosť odpudzovača Tickless Pet orange je v bežných podmienkach približne 9 – 12 mesiacov, od jeho aktivácie.

Kľúčové vlastnosti odpudzovača Tickless Pet orange

  • Odpudzovač pre psov a mačky s preventívnymi účinkami proti kliešťom a blchám v dosahu 1,5 m
  • Je šetrný k životnému prostrediu, neobsahuje chemické látky a vône
  • Odpudzovač Tickless Pet orange sa pripevňuje napríklad na obojok
  • Vydáva ultrazvukové pulzy
  • Ultrazvukové pulzy sú nepostrehnuteľné pre človeka i domáce zvieratá a sú úplne bezpečné
  • Životnosť odpudzovača Tickless Pet orange je 9 – 12 mesiacov od aktivácie

Spôsob použitia:
Odpudzovač sa aktivuje odstránením karty. Zapnutie prístroja signalizujú 4 krátke svetelné signály. Prevádzku prístroja je možné overiť stlačením tlačidla a následnou kontrolou svetelného signálu. Prístroj je odolný proti vlhkosti (IP31), ale nie je úplne vodoodolný, preto po namočení je nutné odpudzovač vysušiť.

Testovanie:
Technológia Tickless prešla dôkladným testovaním a jej účinky boli dokázané v roku 2012 klinickými štúdiami Vysokej školy veterinárnej, univerzity Camerino, Taliansko.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti blchám, Proti kliešťom

Forma

Forma Ultrazvukový

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  SPTtick001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999566451041

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14