Obnoviť stránku

Tickless Human green

4,3 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

Tickless Human green


Odpudzovač Tickless Human green zabezpečuje spoľahlivú ochranu proti kliešťom pri turistike, prechádzkach, love a pobyte v záhrade. Odpudzovač vydáva ultrazvukové pulzy, ktoré narušujú orientáciu parazitov a udržujú ich ďalej od človeka. Stačí ho jednoducho upevniť na odev či batoh. Tickless Human green je úplne šetrný k životnémuprostrediu a neobsahuje žiadne chemické látky ani vône. Prístroj možno vypnúť aj zapnúť jednoduchým stlačením tlačidla a po 8 hodinách sa navyše vypne automaticky.

Odpuzovač Tickless Human green

Odpudzovač Tickless Human green má dlhý dosah

Na odpudzovači Tickless Human green oceníte jeho dlhý dosah, až 2 m. Prístroj sa aktivuje odstránením karty a spoľahlivú prevádzku zabezpečuje vstavaná lítiová batéria. Po stlačení tlačidla sa prístroj zapne a svetelná kontrolka štyrikrát zabliká zeleným svetlom. Pri opätovnom stlačení sa prístroj vypne, čo kontrolkasignalizuje jedným dlhým zasvietením červeného svetla.

Tickless Human green

Odpudzovač odolá vlhkosti

Odpudzovač Tickless Human green disponuje ochranou IP31, vďaka ktorej je odolný proti vlhkosti. Pri premočení je však potrebné odpudzovač vysušiť. Technológia Tickless prešla dôkladným testovaním a jej účinky boli preukázané v roku 2012 klinickými štúdiami Vysokej školy veterinárnej, univerzity Camerino v Taliansku.

Odpudzovač Tickless Human green

Kľúčové vlastnosti odpudzovača Tickless Human green

  • Dlhý dosah, až 2 m
  • Jednoduché upevnenie na odev a batoh
  • Spoľahlivá ochrana ultrazvukovými pulzmi
  • Tickless Human green neobsahuje chemické látky ani vôňu
  • Tlačidlo na jednoduché vypnutie/zapnutie
  • Automatické vypnutie po 8 h
  • Dlhá životnosť, až 3 000 h
  • Zelená farba
Odpudzovač Tickless Human green

Tickless Human green má dlhú životnosť

V bežných podmienkach ponúka odpudzovač Tickless Human green životnosť až 3 000 hodín.  Prístroj neobsahuje chémiu a je maximálne šetrný k životnému prostrediu. Ultrazvukové pulzy odpudzovača sú navyše pre človeka, psy a voľne žijúce zvieratá úplne nepostrehnuteľné.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti kliešťom

Forma

Forma Ultrazvukový

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Druh náplne

Druh náplne Tuhá

Batéria

Typ batérií CR2032
Počet batérií 1 ks
Batérie súčasťou balenia Áno
Kapacita batérie 210 mAh
Výdrž batérie 4 383 h
Kód:  SPTtick007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999566450020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14