Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks

2,50 €

TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks

Vaša pleť si zaslúži iba tie najlepšie produkty. Doprajte jej dokonalú starostlivosť s pleťovou maskou na tvár TianDe. Táto kombinácia inovatívnych zložiek a oslnivej vône osloví všetky ženy. Efektívne účinkuje na všetky typy pleti, ktoré zanechá žiarivé a zdravé. Textilná maska na pleť TianDe vás poteší jednoduchou aplikáciou a príjemnou konzistenciou. Nechajte ju vykonávať svoju prácu po dobu 20 min, pri tom si môžete dopriať čas na odpočinok a užiť si zaslúžený relax. Maska s mimoriadnymi účinkami aktívnych látok vám okamžite rozžiari pokožku, dodá jej zdravý vzhľad, a navyše budete vyzerať mladšie. Budete ohromení konečným výsledkom!

Pleťová maska TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks ...
Pleťová maska TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks ...

Zásadné vlastnosti pleťovej masky TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks

  • Pleťová maska na tvár TianDe dostane vašu pokožku do najlepšieho stavu
  • Vyrobená pre ženy
  • Textilná pleťová maska vás zaujme svojou konzistenciou a jednoduchosťou aplikácie
  • Účinok pleťovej masky: hydratačný, vyživujúci, rozjasňujúci, proti vráskam, ochrana proti vonkajším vplyvom a zjemňujúci
  • K aktívnym látkam patrí aloe vera
  • Dokonalé výsledky dosahuje na všetkých typoch pleti
  • Pýši sa označením: prírodné
  • Optimálna doba pôsobenia masky na pleť je 20 min

Dokonalé účinky pleťovej masky TianDe

Pravidelným používaním pleťovej masky môžete dosiahnuť skvelé výsledky. Hydratačná pleťová maska TianDe je skvelou voľbou pre osoby s vysušenou alebo lúpajúcou sa pokožkou. Obsahuje vyživujúce látky a vitamíny, ktoré pôsobia ako ochranný štít pred negatívnymi účinkami okolitého prostredia. Aktívne rozjasňujúce zložky pomáhajú v dosiahnutí jasnejšieho a žiarivejšieho vzhľadu aj lepšieho tónu pleti. Pomáha vyrovnať prirodzenú rovnováhu pokožky a upokojuje jej podráždenie. Regeneračná schopnosť podporuje rýchlejšie hojenie pokožky a zaistí jej obnovu. Pleťová maska vám bude po ruke v boji proti vráskam a spomalí prejavy starnutia. Pôsobením masky sa pokožka stáva jemnejšou a hladšou.

Pleťová maska TIANDE Skin Triumph Vínna terapia 1 ks ...

Nechajte svoju pleť rozkvitnúť s prvotriednou starostlivosťou

Pleťová maska TianDe sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kozmetickej rutiny. Pleťová maska je vyrobená iba z kvalitných, čisto prírodných látok.

Zloženie

Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Allantoín, Aloe Barbadensis Extract, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Oligopepide, Wine Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Metylparabén.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Ochrana proti vonkajším vplyvom, Zjemňujúci

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 20 min

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ

Typ produktu Maska

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Regeneračný
Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Allantoín, Aloe Barbadensis Extract, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Oligopepide, Wine Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Metylparabén. '>
Kód:  KSPL2902
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6925466285676

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08