Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TIANDE ProDental Junior Gélová 50 g

5 1 hodnotení
4,57 €

TIANDE ProDental Junior Gélová 50 g

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Pasta na zuby TianDe je priamo určená na citlivé detské zúbky. Poskytuje im vynikajúcu ochranu a zmenšuje pravdepodobnosť vzniku zubného kazu. Nenachádza sa v nej fluorid, vďaka čomu neuškodí ani citlivým osobám, pri ktorých tieto zlúčeniny vyvolávajú vyrážku v okolí úst. Zubná pasta bez fluoridu dokáže dostatočne ochrániť proti zubnému kazu a remineralizovať zubnú sklovinu. Ľudia so zvýšenou náchylnosťou k zubným kazom si budú určite pochvaľovať vyšší obsah pridaných látok, ktoré znižujú výskyt baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty TianDe je 50 ml. Ovocná príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby TianDe spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Zubná pasta TIANDE ProDental Junior Gélová 50 g ...
Zubná pasta TIANDE ProDental Junior Gélová 50 g ...

Hlavné vlastnosti zubnej pasty TIANDE ProDental Junior Gélová 50 g

  • Detská zubná pasta TianDe vyhovuje citlivým detským zúbkom
  • Jej zloženie je bez fluoridu
  • Vďaka svojej receptúre ochraňuje pred vznikom zubného kazu
  • Zubná pasta má objem 50 ml
  • Čisteniu zubov pridá na obľúbenosti ovocná príchuť
  • Zubná pasta TianDe zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie


Aqua, Sorbiton, hydratovaný oxid kremičitý glycerín, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Benoate, Mentol, Parfum, Sodium Saccharin, Mica, Cl 16185

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Príchuť Ovocná

Vhodné od

Vhodné od 6 rokov
Kód:  ZUB1513
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6921570923039

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09