Obnoviť stránku

TIANDE Súprava starostlivosti o ruky Hodvábna dokonalosť 120 + 150 + 80 g

23,39 €

TIANDE Súprava starostlivosti o ruky Hodvábna dokonalosť 120 + 150 + 80 g

Produkty TIANDE sa opierajú o tradičné liečebné postupy z Tibetu, Číny, alebo tajomného Altaja. Pri ich výrobe je braný veľký ohľad na našu planétu a jej budúcnosť a používajú sa len tie najkvalitnejšie prírodné suroviny. Kolekcia na starostlivosť o ruky Hodvábna dokonalosť nie je výnimkou. Je vhodná na všetky typy pleti. Obsahuje ošetrujúci krém, soľný scrub a gélový peeling. Produkty zvyšujú pružnosť pokožky, zabraňujú šupinateniu a hĺbkovo ju vyživujú a hydratujú. Po pravidelnom používaní starostlivosti Hodvábna dokonalosť sú vaše ruky hebké, mäkké a jemné. Buďte vždy svieža a krásna vďaka starostlivosti od TIANDE.

Kľúčové vlastnosti súpravy starostlivosti o ruky TIANDE Hodvábna dokonalosť

  • Prírodná kozmetika TIANDE založená na tradičnej čínskej a tibetskej medicíne
  • Kvalitná a starostlivo vyberaná kombinácia surovín
  • Súprava pre krásne a pestované ruky
  • Obsahuje gélový peeling, soľný scrub a ošetrujúci krém
  • Produkty Hodvábna dokonalosť sú nabité vitamínmi a minerálmi
  • V súprave praktická taštička na zips

Aktívne látky:

  • Kolagén – aminokyseliny kolagénu dokonale hydratujú pokožku, ktorá je tak pružnejšia a viac elastická, udržujú optimálnu úroveň hydratácie.
  • Hodváb – hydrolyzované proteíny hodvábu majú hydratačné vlastnosti, prispievajú k zvýšeniu produkcie kolagénu, poskytujú jemný liftingový efekt, pokožka sa stáva hladkou a hodvábnou.
  • Bergamont – extrakt z listov bergamotu vypína pokožku, sťahuje póry, pomáha vyrovnávať mikroreliéf pokožky.
  • AHA-kyseliny – sú známe pod súhrnným označením „ovocné", pretože pôvodne boli objavené v ovocí. Jemne čistia pokožku od prebytočného tuku a odumretých kožných buniek, prispievajú k odstráneniu nedokonalostí, vyrovnaniu štruktúry a farby pleti. Prispievajú k urýchleniu procesov obnovy epidermis.
  • Kyselina salicylová – zjemňuje pokožku, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky. Má antiseptické vlastnosti.
  • Soľ – stará sa o hlboké čistenie pleti, stimuluje obnovu buniek, robí pleť jemnou a sviežou. Má antiseptické vlastnosti.
  • Mliečne bielkoviny – hydrolyzované mliečne bielkoviny zjemňujú a hydratujú pokožku, ktorá je potom hladká a hodvábna, urýchľujú proces regenerácie.
  • Kyselina stearinová – čistí a obnovuje lipidový plášť pokožky, zlepšuje jej pružnosť.
  • Allantoín – má regeneračné účinky, zjemňuje a upokojuje pokožku a chráni ju pred negatívnym pôsobením vonkajších faktorov.

Použitie:
Krok 1: naneste malé množstvo peelingového gélu na vlhkú pokožku, potom starostlivo opláchnite vodou.
Krok 2: aplikujte malé množstvo scrubu na vlhkú pokožku. Nechajte pôsobiť 2 až 3 minúty, potom opláchnite vodou.
Krok 3: naneste krém na čistú pokožku rúk.
Používajte 1 – 2-krát týždenne.

Zloženie krému:
Aqua, Paraffinum Liquidum, glycerín, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Sodium Lauryl Phosphate, Caprae Butyrum, Stearic Acid, Triethanolamine, Allantoín, MEA-Hydrolyzed Silk, Metylparabén, Parfum, Polysorbate 80, Propylparabén, BHT, Disodium EDTA, Hydrolyzed Milk Protein, Eugenol.

Zloženie peelingu:
Aqua, glycerín, Propylene Glycol, Carbomer, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminokyseliny kolagénu, Lactic Acid, Diazolidinyl Urea, Parfum, Kyselina glykolová, Salicylic Acid, Steartrimonium Chloride, Citric Acid, Alcohol, Tartaric Acid, Malic Acid.

Zloženie soľného scrubu:
Sodium Chloride, Aqua, C12-18 Fatty Acids Methyl Esters, glycerín, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Lauroyl Glutamate, Potassium Lauroyl Sarcosinate, Parfum, DMDM Hydantoín, EDTA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Krém na ruky, Telový peeling

Objem

Objem 350 ml
Kód:  KSTE1516
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6921570931911

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06